Melike_4949 Holamerf idrara sık çıkma sürekli su yada soğuk birşey içme isteği yemekten sonra ağırlık çökmesi ve tatlı şeyler yeme isteği şeker belirtisi oluyor bende de şeker var
Melike_4949 Nili4321 afiyet olsun bende lahmacun yicem diye bütün gün birşey yiyemedim doğru düzgün 😅
Minigimgelse Mercimeek ikinci saatte bakmadı yaa bakılıyo muydu ki sadece sonuca göre hemen dedi gebelik şekerin var bir hafta takip et diye Of çok endişeliyim yaaa çok zor bi süreç Allah herkese yardım etsin 😔
Mercimeek Holamerf benim bebiş çok hızlı büyüyor kuzum yaptırdım testim negatif çıktı ama dikkat etmem gerekiyor
Mercimeek R4bi4ksoy bende bulgura yöneldim şeker hastaları pirinç yemiyor diye ekmeği de beyaz ekmek yiyorum ama azalttım
Glcn-61 Mercimeek Wallahi kontrole gittim hiç kilo almamışım bu ay suyu normal boy kilo haftasına göre herşeyi çok güzel aynen böyle diyete devam hiç bırakma dedi doktor öyle devam ediyorum 😀😀🤦🏼♀️
Mercimeek Samiree benimde 144 çıktı doktorum sorun değil dedi ama şuan dikkat etmem gerekiyor bebişin gelişimi için
HMH Mercimeek ben de 21+3 üm bugün gittim bebeğin gramından dolayı şekerden şüphelendi şeker yüklemesi istedi
Baykusanne @"Mercimek ben diyetisyenle görüştüm öğünlerimi o yazdı ben uyguladım benim meyve şekerim yüksek çıkmıştı mesela neredeyse hiç meyve tüketmedim diyebilirim