Dzb 34 haftalık oldum , kıyafetler yıkandı ütülendi ama çanta denen bişey yok ortada😏 daha bebek bezi ve kendime hasta bezi almadım onları alıp hazırlamayı planlıyorum inşallah😁 bu arada dördüncü bebeğim 😇
Ebru3439 Mervegollu iyi yapmışsın canım bende aynı mantıkla yıkadım kar kışta kurutması zor olur bir de ben ağırlaşınca daha zor olur 😅 27.haftayı deviriyorum yavaş yavaş yapmaya devam
Esracigdem Melike_4949 33+1 benim valizim ve bebegşn valizi de hazır. İnceden başlayabilirsiniz aslında
Durucan Melike_4949 Haftada henüz çanta hazırlamamış ben 🤭 Yarın deterjanıni alacam yıkayıp ütüleyip haftasonu hazır etmeyi düşünüyorum.
Merve171214 Melike_4949 29 haftalıkken herşeyimiz tamamdı şuan 32+3 haftalık olduk ilk bebeğimde de 29 da yapmıştım onda erken doğum riskim vardı erkenden hazırlamıştım bunda da tedbir amaçlı erkenden yaptım
TugbaYalcin57 Melike_4949 32ci haftadayım bebeginde benimde cantam hazır agırlaşmaya başladım bile o yüzden yapabiliyosanız erkenden yapın derim sonra rahatca alıp çıkarsın
Pekii Melike_4949 33-34 haftada kıyafetlerini yıkama ütüleme fln yaptım beşiğini temizledim 35 te de hastane çantasını hazırladım şimdi 38+1 iz her şeyimiz hazır doğumu bekliyoruz 🤗
semraveogluslari yesilkahve ben ilk çocukta saydıklarınızı koymuştum sadece yetmemişti 2. De aynı dedıgınız gıbı 1 valiz ve bebek çantası yaptım ilk doğduğu gün oğlum her altını açmamızda uzerıne ve uzerıme işedi zar zor yetirdim aşırı Kiyafet pijama ve kundak koymustum zor yetti 4 takım çocuğa 3 takım bana anca eşimede 2 takım bütün kıyafetlerimiz çiş 😂 bence fazlası problem değil düzgünce ayrı ayrı takım takım duzenleyıcelere koymustum rahat oldu
semraveogluslari Melike_4949 3. Gebeliğim 30. Hafta hazır edicem herşeyi ilkini 35 te 2. Yi 36 dogum yaptım hazır olsun kafam rahat etsin suanda 27 deyım 1-2 eksik kaldı onları da aşınca çantası hazır olucak kızımın. Hediyelik ve kapı süsü de hazır 💕
Bircicekanne Melike_4949 bende 29 hft eşyaları aldım yıkamadım henüz çantayı da yapmadım 30 haftayı bir atlatalım ufak ufak başlarım muhtemelen yıkamaya ve ütüye hastane çantamı da herşeyi yıkayıp yerleştirdikten sonra hazırlar bırakırım diye düşünüyorum sizde telaş olmayın sağlıkla gelsin 🙏🏻
buse_9397 Melike_4949 Bende tam 37 haftalık oldum . Eli kulağında civcivimin . 3. Bebeğim olcak ama uzun aradan sonra ilk bebek gibi heyecanlıyız. 30 haftalikken başladım herseyi halletmeye . Şuan 2 çanta ve bir ana kucağı ile hazırda bekliyoruz ❤️ Rabbım herkesi sagsalim kurtarsın 🥰
Melike_4949 buse_9397 masallah ya bende hemen hazırlamak istiyorum ama eksikleri alınmadi eşimde doğuma bir ay kala alalım diyor 😅dedim doğuma bir ay diye birşey yok her an olabilir ama yine inat eder kendi dediğini yapar