mho0910 Melike_4949 ben 28 de yıkadım ütüledim 29 da çantayı valizi hazırladım iyki de hazırlamışım şuna 31+5 im ve ağırlaştım biraz bide 4 yaşında oğlum var erken hazırlamak en iyisi sanırım
Jiyan_akbulut Melike_4949 evet bugün yarın hazırlicam diyorum ama hep kalıyor gerçekten son zamanlar ağır geçiyor insan sürekli uzanmak ve uyumak istiyor🙄
Egemoms1303 Ben daha 27 haftadayım. Riskli gebeliğimde yok ama geçen ebem dedi çantanı hazırla kenara koy korkuttu beni bende hepsini yıkadım ütüledim koydum 😏 zaten evhamlı bir yapım var acele ederim her konuda sağolsun destekledi 🙄😁
Semra-gulec Melike_4949 milladan alacaksan bian önce al benim tam 1 hafta oldu sipariş vereli hala kargoya verilmedi doğuma kadar gelir inşallah 😂
blueberyy00 Melike_4949 ilkinde 34 haftaya kadar herşey bitmişti ikinci gebeliğim 35 haftalık olduğumuzda tamam oldu herşey
aysenuurr11 Her seyi yikandi da ütüleyip hastane cantasi hazirlamak kaldi 35+2 haftaligim dogurmadan hazirlanir insallah😂 bir günde halledilebilecek bir sey aslinda, birde ev temizlenecek rabbim kolaylik versin herkese saglikla vakitlice gelsin bebislerimiz🤲🏻💖
aysenuurr11 Melike_4949 kac haftaliksinz stres yapmayin ben yaptm sonra bosverdm yetisir Allahin izni ile