aminehumamoms Melike_4949 siz daha almadınızmı eşyalarını🥹 benim herşeyi hazırdı 22 haftada bitirdik hatta ama yıkama vs hiç yapmadım
aminehumamoms Melike_4949 çok pahalı herşey bide aldıklarım 3katı oldu iyiki erken aldık dedim 3 yaşına kadar herşeyinide aldım hatta 🙈
Aysesultan97 Erva_1 😮😮😮 o zaman tecrübeli annesiniz yoksa çok geç değil mi veya ufak tefek hazır çantanız hazır ama valizi yeni kapatacaksinizdir.
Ceren-dilamert Melike_4949 ay bende senin gibiydim yalancı sancım oldu korkudan herşeyini yıkayıp ütüleyip dolabına koydum hastane çantamı hazırladım ama onu yarım yamalak yaptım hala eksiğim var şuan 30+5 im . 30+1 de yaptım bunları
Ebru3439 Mervegollu iyi yapmışsın canım bende aynı mantıkla yıkadım kar kışta kurutması zor olur bir de ben ağırlaşınca daha zor olur 😅 27.haftayı deviriyorum yavaş yavaş yapmaya devam
Purple Melike_4949 bn ilk oğlumda 27 haftada hersey hazırdı o şekilde gittim geldim anı bir duruma tedbir olsun diye 33 haftada aniden içeri alindim gelişim geriliği var diye 3 gün hastanede yattim çok rahatlık oldu hazirlikli olmak bnim icin
Erva_1 Aysesultan97 hepsini az önce yaptım ilk bebeğim , hiç olmadık zamanda ev tasıdık bugune kaldı☺️
Melike_02 Melike_4949 36 haftalığım bugün herşeyi ütüledim dolabına yerleştirdim önceden yıkamıştım hepsini zaten. Yarında hastane çantamı hazırlıcam. Bi kaç ufak eksiklerim var onuda tamamladıkça çantaya koyarım