FDM220 Tugce_23 malesef dün gece yoktu telefonla aradılar bugün sabah gittim idrar yolu enfeksiyonu var yüksek onun için ilaç verdi bebek iyi ama
FDM220 Minigiim-vebenn52 gece acile gittim şimdi tekrar gittim idrar yolu enfeksiyonu var yüksek onun için ilaç verdi bebek iyi. Çok şükür
FDM220 Saliha2020 çok teşekkür ederim sağolun.. İyiyim bebekte iyimiş.. İdrar yolu enfeksiyonu var yüksek onun için ilaç verdi
FDM220 Nuranca çok teşekkür ederim. İyiyim bebekte iyimiş.. İdrar yolu enfeksiyonu var yüksek onun için ilaç verdi
FDM220 kahvesever__ gittim çok şükür az önce doktora çıktım idrar yolu enfeksiyonu olmuş yüksek baya onun için ilaç verdi.. Bebek iyi ama
FDM220 crnkrts çok sağolun iyiyim bebekte iyi idrar yolu enfeksiyonu var yüksek onun için ilaç verdi…
FDM220 Yaseminanc çok teşekkür ederim sağolun. İdrar yolu enfeksiyonu olmuş yüksek baya onun için ilaç verdi.. Bebek iyi dinlen dedi
FDM220 Leyla1993 çok sağolun çok şükür bebek iyi idrar yolu enfeksiyonu varmış yüksek baya onun için olmuş dedi doktor ilaç kullancam
Leyla1993 FDM220 çok geçmiş olsun.evet mikrop vaarsa hep öyle oluyor korkma demişsin.iyi haberin geldi bin şükür.dunden hep bakıyorum bir şeyler yazdinmi diye
Saliha2020 FDM220 benımde idrar yolu enfeksiyonu var kanama oluyor arada bir panik yapma sakin ol bebek hareket ettiği sürece
FDM220 Canan-_16 yok çok şükür plesantayla ilgili değilmiş idrar yolu enfeksiyonu var yüksek onun için ilaç verdi bebek iyi ama