Nurr29 FDM220 ped koydun mu kanamana bakıyorlar normal mi fazla mı diye ultrasondan da bakıyorlar ama sonra alttan da bakabilir
FDM220 Seydaa123456 inşallah etmezler bu saatte doktor yoktur ya ebeler nts çekebilir ama haftam küçük nasıl olur bilmiyorum
Yenianneperci35 FDM220 benim de 2 gün önce gelmişti. Ama çok azdı. Doktor devam ederse gel idrar tahlili yapalım demişti. Umarım bir kerelik bir şeydir devam etmez🙏🏻
Arzuanne Ondan olabilir ağır iş yaptıysan zorladıysan olabilir belki idrar yolu enfeksiyonu vs olabilir belki bilmiyorum içini ferah tut nasıl olduğunu da yaz canım mutlaka
Arzuanne FDM220 bir çok nedeni olabilir zorlama hastalık ilaçlar falan kötü düşünme stres yapma bebişi üzme inşallah sağlıkla gelecek hep bunu düşün ne zaman belli olur gittin mi hastaneye
Leyla1993 FDM220 ben ilaç içe içe kanamam olmusdu.boyle regl olucakmissii gibi ağrıyor?Altdan yoklasalarda korkma erken doğum olmaz. Onlar hemen açıklığa bakmak zorundalar.bence korkma.benim kanamam daha kötüydü ayaklarımdan kan akıyordu.korkma stres yapma
FDM220 Leyla1993 çok sağolun çok şükür bebek iyi idrar yolu enfeksiyonu varmış yüksek baya onun için olmuş dedi doktor ilaç kullancam
FDM220 Sumeyyeyldz çok sağolun iyiyim bebekte iyi idrar yolu enfeksiyonu var yüksek onun için ilaç verdi
FDM220 Minikmucizelere gittim az önce çok şükür bebek iyi canım idrar yolu enfeksiyonu var yüksek onun için ilaç verdi
FDM220 Canan-_16 yok çok şükür plesantayla ilgili değilmiş idrar yolu enfeksiyonu var yüksek onun için ilaç verdi bebek iyi ama