FDM220 Minikmucizelere gittim az önce çok şükür bebek iyi canım idrar yolu enfeksiyonu var yüksek onun için ilaç verdi
Minikmucizelere FDM220 oh cok sukur bunada canım inşallah enfeksiyonunda gecer Var miydi enfeksiyon belirtin falan nasıldı
FDM220 Sumeyyeyldz çok sağolun iyiyim bebekte iyi idrar yolu enfeksiyonu var yüksek onun için ilaç verdi
Leyla1993 FDM220 çok geçmiş olsun.evet mikrop vaarsa hep öyle oluyor korkma demişsin.iyi haberin geldi bin şükür.dunden hep bakıyorum bir şeyler yazdinmi diye
FDM220 Leyla1993 Allah razı olsun canım çok sağol ilaç tedavisine başladım antibiyotik yazdı başka bir doktor onu kullanıcam inşallah geçer
FDM220 Minikmucizelere çok fazla kaşıntım vardı doktorum fitil verdi geçmedi sonra krem verdi geçmedi ama çok kızıyorum niye idrar tahlili yapmadı bana bu zamana kadar birde kısa sürede olan bir şey değil ben 2.3 aydır çekiyorum bunu
Saliha2020 FDM220 benımde idrar yolu enfeksiyonu var kanama oluyor arada bir panik yapma sakin ol bebek hareket ettiği sürece
FDM220 Bebekbeklrkn Allah razı olsun canım benim çok sağol iyiyiz dinleniyorum şimdilik ilaçlar ağır geldi sanırım bana