Asl_13 Nese20 devlat hastanesindemi doğum yaptınız epidural anestezi devlet Hastanesi’nde yapiyolarmi acaba doğumdan sonra sancı cektinizmi anestezi etskisi gectiginde
Nese20 Asl_13 özel hastanede doğum yaptım anestezi hakkında bilgim yok ben anestezi olmadım bütün sancılarımı çektim
Gulgulhan Mylove47 suni sancıdan korkmayın. Herkesin bünyesi farklı sonuçta. Ben suni sanciyla 2,5 saatte doğum yaptım. 2,5 cm açıklığım vardı. Hiç sancım olmadığı için suni sancı vermişlerdi.
Kubradrk Nese20 Benimde şuan ara ara giren sancılarım var ilk doğumum olucak 39+1 deyim dayanmak zor oluyor evde ara ara girmesine rağmen kötüymüş sıklaşınca nabıcamı bilmiyorum şuanlık evde geçiriyorum duramazsam hastaneye giderim
Nese20 Kubradrk dayanabildiğiniz kadar evde dayanın hastanede daha zor olabiliyor ebe gelip açıklığa vs bakınca ağrılar daha da artıyor
Nazalex Kubradrk benimde günüm aynı. Bel ağrısı adet sancısı gibi giriyor bir saat sürüyor sonra yok. Gün içinde ara ara yokluyor. Duşa girip yatınca geçiyor son bir kaç gündür böyle. Sizde başka belirti var mı
485 Ne güzel zamanınız olmuş duşa girip yürümeye benim zamanım olmadı araba da doğuruyormuşum hastaneye zor yetişmiştim 9 cm açıklıkla girdim doğuma şimdi 2.hamileliğim bakalım bu nasıl olacak rabbim büyük hepimizin yar ve yarımdıcı olsun.
Funda_yucel2 Nese20 bugün aynı sancı bende de var ama doğum sancısımı bilmiyorum sabah uyandığımdan beri kasıklarımda adet sancısı gibi bi ağrı var hani insan adet oldu mu tuvalete gidip oturduğunda bi rahatlık hissediyor ya tuvalete oturduğumda rahatlıyorum ama tuvaletimi yapamıyorum
Kubradrk Nese20 Dayanıyorum ama sıklaşmıyor ara ara giriyor baya kuvvetli geliyo 10 dk bir falan olsa giderim
Smr28 Nese20 gözünüz aydın . Sancı başlayınca nasıl anlıyorsunuz doğum olacağını yani sancı tam olarak nasıl oluyor
Kubradrk Smr28 Sancıda kötü ya adet ağrısından biraz daha fazla gibi yaklaşık benim 1,2 dk arası sürüp geçiyo şuanda sıklaşsa hastaneye gidicem o durumdayım
Nese20 Smr28 sancılar çok sıklaşıyor artık dayanılmaz bir hal alıyor doktor ve ebe gelip açıklığı kontrol ediyor ona göre doğumhaneye alıyorlar
Cerenbelis1 Nese20 dikiş ağrılarınız nasıldı kaç güne toparlandınız hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻😊
Nese20 Cerenbelis1 dikiş ağrılarım şuan azaldı ilk 4-5 gün ağrı sızı vardı şuan kanamam da azalmış durumda