Azemmoms Allah izin verirse benimde ilk doğumum olacak şuan 40. Haftamdayım ama ne sancım ne nişanım geldi en çok plasenta çıkmasından korkuyorum elinimi sokuyor doktor plasenta çıkarken bilgi verir misiniz
Kuzeyguney Azemmoms benim ilk gelebikte çıkmıştı eliyle koydu doktor yani sanırım öyle farketim hissettim daha dogrusu
Nese20 Azemmoms hayırlısıyla doğum yaparsınız inşallah. Açılmanız var mı? Plesanta bebeğin arkasından kendiliğinden de gelebiliyor sanırım ama benimki biraz geç çıktı doktor eliyle müdahale etti mecburen
Nazalex Kubradrk benimde günüm aynı. Bel ağrısı adet sancısı gibi giriyor bir saat sürüyor sonra yok. Gün içinde ara ara yokluyor. Duşa girip yatınca geçiyor son bir kaç gündür böyle. Sizde başka belirti var mı
Nese20 Gloria06 Bence bu durum ebeye göre değişir. Çok fazla acımadı benim sancı kadar dayanılmaz değil
gunesinannesi_ Nese20 merhaba hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla büyütün bebeğinizi🙏🏻 doğumdan önce şişliğiniz oldu mu? Şişliğim var ve şişliği olan kişilerde normal doğum olmaz diyorlar doğru mu acaba
Nese20 gunesinannesi_ sağolun. Şişliğim yoktu ama şişlik normal doğuma engel değil. Bu şekilde olup normal doğum yapan tanıdıklarım var
Sinem011 Mylove47 bence hiç korkmayın sadece anlık sancılar evlatinizi kucaginiza alınca herşeyi unutuyorsunuz adet sancısı dan daha fazla sancı ama bebek doğunca hiç bir ağrınız kalmıyor en önemlisi bebeğinizle siz ilgileniyorsunuz
Azemmoms Nese20 bugün gittim açılmam yokmuş vajinismus geçmişim de olduğu için sezeryan yapacağım inşallah çarşamba gününe gün aldık dualarınızı bekliyorum