Mucizem24 tugcesakzci ilk üç ay bende çok dikkat ettim hatta fazla abarttım ama her yediğimi sorgulamaktan fenalık geldi artık. Ayda Bi MC donals yiyorum dün canım çekti koca paket cips yedim yoksa 9 ay zor biter :) salam sosis sucuk ve az pişmiş olan şeyleri asla yemiyorum.
Serendipity16 tugcesakzci açıkçası çok dikkat ettiğim söylenmez ama hamileliğimi öğrendiğimden beri sucuk,salam,sosis yemedim normalde mayonez çok severim onu da çok az yedim
hopefortomorrows tugcesakzci Alkol, sigara, sakatat, gazozlu içecekler, fastfood, kabuklu deniz mahsulleri, bunlara ek olarak gebelik şekeri ve safra kesesi koruma diyeti sebebiyle tüketemediklerim var onları normal gebeler tüketebilir diye yazmıyorum
Hnd_01 tugcesakzci abartmamak şartiyla herşey yenilebilir ki doktorum öyle söyledi.ben ilk zamanlar canim midye çektiği için doktoruma sordum.tabikide yiyebilirsin ama fazla miktarda değil dedi.kokorecte yedim.hatta ciğer çok yiyorum 🤭 doktorum oturup bir kiloyu tek başına ve hergun yememen sartiyla yiyebilirsin dedi.balik olarakta sadece hamsi ve ithal uskumru yiyebiliyorum.
Tugbamf tugcesakzci çiğ balık tavuk yumurta et . Şarküteri ürünleri salam sosis sucuk v Ciğer kokoreç vs sakatatlar Paketli gıdalar Gazlı içecekler Mayonez tarzı soslar Bazı bitki çayları Aklıma gelenler şimdilik bunlar ☺️
Hasret5506 Söyle benmidye çiğ et yan sushi dışında yiyorum yemek istediğimi doktorumda ye abartmicak şekilde dedi sosisli baharatlı menemeni çok yerim kahvaltıda misal☺️😀🤤🤤
Hunergunay tugcesakzci hersey yedim canum ne çekse ne isterse yedim 3 ay olucak doğum yapalı ve bebeğim 4.500 kilo doğdu
petekceee tugcesakzci benim canım midye çekmişti doktor kontrolünde sordum tabiki yiyebilirsin dedi ve tükettim bir problem de yaşamadık hatta doktorum sen her şeyi araştırma bana sor yoksa aç kalırsın demişti 😂
tugcesakzci petekceee ben de kokoreç yiyorum canım isteyince insan kendini o kadar da çok sıkamıyo valla
Bebisbg34 tugcesakzci valla bende yedim canımın istedigi herşeyide yiyorum allahın ıznıyle hiç birşey olmaz 🤲🏻
Boncukk123 tugcesakzci deniz mahsulleri salam sosis sucuk gibi işlenmiş gıdaları asitli içecekler tüketmiyorum canım
Mmnj tugbatosun tam benim kafadan 🤣🤣 onu yeme bunu yeme ne yiycez biz annelerimiz bizde şunu bunumu biliyodu yiyorum valla bnde dr ilaç yazıyor o ilaçların nasıl neyle yapılıyor ne var görüyormuş yok löp indryoz ilaçları çok saçma inan ki yemeyin diyenlere çok saşıyorum dr şunu bunu yeme içme demiyor bende yiyorum sükür iyyiz inşallah saglıkla alırız kucagımıza bebislerimizi 🌸😇
Aygibim 2 saat önce acılı cigkofte turşu yedim .ve bebeğimin hareketini hissetmiyorum .karnim taş gibi oldu .napmaliyim 37+0
tugbadurmaz34 Aygibim beni de çok rahatsız etmişti yedikten sonra dalga geçtiler hatta bulgur içinde şişiyor diye sonra baya acı su şeklinde yemek boruma kadar geldi rahatsız etti ama pişman değilim yine yicem 🥹🥲
Betustrkmn tugcesakzci sakatat tüketmiyorum. kokoreç söğüş midye gibi. et tavuk yumurta sucuk tam pişirip yiyorum.
myangelson Elifaco arkadaşlar yanlış anladınız galiba yazılanları 😅 çiğ et balık tavuk yumurta yazılmış o yüzden yanlış anlaşılmış pişmiş yumurta yeniyor genelde pişmemiş rafadan tarzı yumurta önerilmiyor veya şu tavada göz olarak yapılan yumurta var ya o önerilmiyor bahsedilen çiğ yumurta genelde onlar 😂
Userrrrrr tugcesakzci Sucuk pişince çiğ olmuyor yanlış ben yiyorum çok abartmayın kızlar pişmeyen şeyler kimse yemiyor