myangelson Elifaco arkadaşlar yanlış anladınız galiba yazılanları 😅 çiğ et balık tavuk yumurta yazılmış o yüzden yanlış anlaşılmış pişmiş yumurta yeniyor genelde pişmemiş rafadan tarzı yumurta önerilmiyor veya şu tavada göz olarak yapılan yumurta var ya o önerilmiyor bahsedilen çiğ yumurta genelde onlar 😂
karpuzz Bende çiğ tavuk vs tüketmiyorum mayonez yemiyorum içinde çiğ yumurta var çünkü onun haricinde çay kahve hiç içmiyorum zaten çok seven bi insanda değildim sucuk salam sosis yemiyorum
Bebisbg34 tugcesakzci valla bende yedim canımın istedigi herşeyide yiyorum allahın ıznıyle hiç birşey olmaz 🤲🏻
tugbadurmaz34 Aygibim beni de çok rahatsız etmişti yedikten sonra dalga geçtiler hatta bulgur içinde şişiyor diye sonra baya acı su şeklinde yemek boruma kadar geldi rahatsız etti ama pişman değilim yine yicem 🥹🥲
Gulkar Ilk hamilelikte canım zararlı hiçbirşey istemedi ama ikincide zararlı ne varsa canım istiyor gazoz cips sakatat yedim pişman değilim ama nefsim korlendi deli gibi istiyordum bir kez yedim rahatladım
Ulkuuuu Deli gibi pastırma istiyorum ama gebelikten sebep yiyemiyorum kasaptan pastırma alsam olmaz mı ki🥺
Ece56 Ulkuuuu pastırma için doktorum pişirirsen yiyebilirsin dedi ben de tereyağında çevirdim. Belki yemeğin içine falan da biraz konabilir arada diye düşünüyorum.
aybukekurt55 tugcesakzci hazır meyve suları hazır paketli gıdalar abur cubur dışarıdan hamburger pizza vs yiyecekler kola hazır reçeller hiç birini yemiyorum
Mothers tugbatosun canım 1. Si plasentadan geçmiyor yediklerin göbek kordunundan besleniyor, 2.cisi zararlı şeyleri filtreliyor diye bişey yok 3. Sü zararlı şeyleri filtreliyorsa neden sigara alkol yasak oluyor hamilelikte bir araştır istersen
tugbatosun Mothers sigara alkol zaten normalde de kötü şeyler sence çocuğa yararı olabilir mi dediğin çok saçma
Minimalite Sumeyyealts zaten o öyle heryerden yenmez ki. Gerçekten heryer güzel ve temiz yapmıyor. Şahsen annem sirkeler karbonatlar ve tel tek bıçakla üzerini temizler. O yüzden evde yerim. Dışarıda yenmez o
Ece56 tugcesakzci içerisinde çin tuzu olan paketli gıdalar, kola, sakatat, çiğ köfte, sucuk, salam, mayonez ayy saymakla bitmiyor