tugcesakzci Gebelikte tüketilmemesi gereken yiyecekler nelerdir, neleri yemiyorsunuz? Ben özellikle kabuklu Deniz mahsulleri ve dip balıklarını tercih etmiyorum.
mombarbie_ tugcesakzci çiğ et balık tavuk yumurta, salam sosis sucuk, gazlı içecekler konsantre meyve suları, konserve yiyecekler, dip balıkları 😌
Mucizem24 tugcesakzci ilk üç ay bende çok dikkat ettim hatta fazla abarttım ama her yediğimi sorgulamaktan fenalık geldi artık. Ayda Bi MC donals yiyorum dün canım çekti koca paket cips yedim yoksa 9 ay zor biter :) salam sosis sucuk ve az pişmiş olan şeyleri asla yemiyorum.
Serendipity16 tugcesakzci açıkçası çok dikkat ettiğim söylenmez ama hamileliğimi öğrendiğimden beri sucuk,salam,sosis yemedim normalde mayonez çok severim onu da çok az yedim
Minigiim-vebenn52 Sucuk salam sosis sakatat paketli meyve suları veya diğer paketli gazlı gazsız içecekler cips
tugbadurmaz34 Sakatat çiğ olan et balık yumurta kabuklu deniz mahsulleri dışında her şeyi tüketiyorum çok şükür bir zararını görmedim az miktarda olduğu sürece canım ne çekerse yerim etsiz çiğköfte de yedim turşu da yerim tüm meyveleri tüm sebzeleri de tüketirim Allah izin verirse bir şey olmaz çok pimpirik yapmamaya çalışıyorum
Aybarssena Çiğ et balık tavuk yumurta tüketmiyorum. Salam da yemiyorum ama sosis sucuk iyi derecede pişirip 2 haftada bir yiyorum. Onun dışında her şeyi yiyorum😂
Sumeyyealts Minimalite iyi temizlenip temizlenmediğini bilmek lazım bu konuda hiçbir yere güvenmiyorum ve fazla miktarda olmaması gerek doktorların önerdiği hiç tüketmemek
tugbatosun Valla ben herşeyi yiyorum canım ne çekerse sonuçta plesenta var zararlı şeyleri filtreleyip çocuğa yararlı şeyleri ona yolluyor o yüzden Allah ne verdiyse 😂😂
Mmnj tugbatosun tam benim kafadan 🤣🤣 onu yeme bunu yeme ne yiycez biz annelerimiz bizde şunu bunumu biliyodu yiyorum valla bnde dr ilaç yazıyor o ilaçların nasıl neyle yapılıyor ne var görüyormuş yok löp indryoz ilaçları çok saçma inan ki yemeyin diyenlere çok saşıyorum dr şunu bunu yeme içme demiyor bende yiyorum sükür iyyiz inşallah saglıkla alırız kucagımıza bebislerimizi 🌸😇
Mothers tugbatosun canım 1. Si plasentadan geçmiyor yediklerin göbek kordunundan besleniyor, 2.cisi zararlı şeyleri filtreliyor diye bişey yok 3. Sü zararlı şeyleri filtreliyorsa neden sigara alkol yasak oluyor hamilelikte bir araştır istersen
tugbatosun karsavran çiğ olmadığı sürece iyi pişmiş yumurta çok faydalı hatta bebeğe kilo aldıran besinlerin başında geliyor
[silindi] Ay niye yumurta yenmiyor diye yazmışsınız ya korktum bi an ben her sabah haşlanmış yumurta yiyorum
tugbadurmaz34 [silindi] çiğ ve az pişmiş yenilmiyor et balık tavuk ve yumurta kesinlikle tam pişmiş yenilmesi gerekiyor
Minimalite Sumeyyealts zaten o öyle heryerden yenmez ki. Gerçekten heryer güzel ve temiz yapmıyor. Şahsen annem sirkeler karbonatlar ve tel tek bıçakla üzerini temizler. O yüzden evde yerim. Dışarıda yenmez o
Aden-Lina Yumurtayı benim doktorum özellikle ye dedi her sabah yumurta ceviz kurukayısı badem yerim kahvaltıda şimdi yumurta yenmez diyince sasırdım
myangelson Aden-Lina çiğ et balık yumurta olarak yazmışlar normal tam olarak pişmiş yumurtadan bahsetmiyorlar