Mrvizmrli 1.500 TL detaylı Emre Merter Mart 1.000 muayene de 800 birde sanırım bir ay içersinde yine gidersen ücretsiz öyle duydum

Denizzli20 her hastanenin detaylı ultrason için anne adayında kilo sınırı varmış kilolu hamilelikler de bebek görünmüyor diye kabul etmiyorlar malesef. Bende bilmiyordum kilolu hamile kaldım. Birden fazla hastaneyle görüştüm kimisinin sınırı 80 kiminin 90 yani değişebiliyormuş.

Arzuanne bakalım erkan beye randevu oluşturdum cd fotoğraf falan veriyormuş uzun süre bakiyormuş cok ilgiliymiş inşallah memnun kalırım emre beyide duydum ama detaylı için bilemedim royalde hayal beyde takipliyim ama detaylıyı klinikte olmak istiyorum aynı fiyat zaten daha ilgili olurlar diye siz hangi doktora gidiyorsunuz normalde

Semolinko ben çam Sakura da takipliyim yeşil alan açiyor kadın dogumcu sonra perinatoloji ye randevu alıyorsunuz

Tobeshh şimdi gördüm mesajınızı kusura bakmayın

Biz down sendromu için de kendisine gitmiştik
        Epey tecrübeli sabırlı bir doktor
        Sadece çok sakin:)
        Ben heyecanlı:)
        Sakin sakin bakıyor
        Bekliyor
        Ve detaylıca anlatıyor

Betulbaysal Tınaztepe hastanesinin karşısında eczanenin üstünde peritolog Serkan güçlü var tavsiye üzerine aldım bende herkes çok memnun dün doktoruma söyleşim ismini doktorumda Serkan beyin sonuçları güzel beğeniyorum dedi daha çok içime sindi

Arzuanne alihan beyide tavsiye ediyorlar ama hiç gitmedim devlette hep nazlı şenere gidiyorum memnun musunuz Alihanbeyden hem devlete hem özele gidiyorum tek doktorla ilerlemek istemiyorum bir sonraki randevumu ona alıyım

Safie2020 normal muayenede doktor detaylı ultrosan günü için istem attı radyoloji den aldım

Mrvizmrli görmemişim memnunum evet bazen neşeli bazen ters biri ama iyi anlatıyor Sadece çok yoğun yjne de hızlı hızlı bakıyor mesela anıl murat sever e gittim bir kez hiç bir şey söylemedi ki düşük yapcaktım acile gitmiştim sonra randevu aldık iyi dedi sadece ne kilosu ne boyu ne gelişimi vs söylemedi