Eru doktorunuz kim acaba ? Doktorum bana bi kaç isim önerdi ama arayış içindeyim şu an
Detaylı Ultrason 🧐
Demmmmm Bn Diyarbakır da yaşıyorum sanmıyorum çağırsalar
Mrvizmrli bende mi yapsam geç değil mi
Betulbaysal sabahattin altunyurt banada bir kac yer tavsiye edildi açıkçası cihaz aynı olduğu için hangi doktora gidersen git ne var ne yok görünücek en uygun fiyatlı olanı burasıydı ve memnunda kaldım yeri alsancakta cami durağının karşında
Betulbaysal normal kendi doktorumda egepol bülent bey
Eru teşekkürler
Betulbaysal bende bucada yaşıyorum canım☺️ Kendi doktorum minegül eben bayraklıda muayenesi ama bizi alsancaktaki doktora yönlendirdi detaylı için PR DR Sebahattin Altınyurt
Guzelanne3435 ben 2 liyi orda yaptırmadım bilmiyorum
Deryalina- sanırım öyle ama olsun içim rahat etti, günahları boyunlarına😂 hakkımı helal etmiyorum para için ise
İstanbul üsküdar hospitaltürk de yaptırdım Rabia hanım var çok memnun kaldım çok sevecen çok güler yüzlü ve herşeyi detaylı anlattı. Renkli resim verdi ve flash götürdüm 400 resim attı içine 40 dakika boyunca da tek tek göstererek anlattı. 865 tl verdim piyasaya göre çok uygun açıkçası
Betulbaysal medicana hastanesi Mehmet tunç canda doktorum
Betbet3434 Evet Zeynep hoca
Demmmmm hangi bölüme aldiniz
Gulnur1 buraya randevuyu nasıl aldiniz
Mira_ll13 canım ben de çorum da oturuyorum devlet hastanesinde detaylı ultrason dusunuyorum memnun kaldın mı kaç haflık oldugunda sıra aldın ve doktor mu sıra al demesi lazim normalde özelde devam ediyorum ama sadece detaylı ultrason icin gidicem
Semolinko 22+0 da haftaya Salı yaptıracağım Denizli’de 2.000 lira nakit