ilknurkalayci 19 haftaligiz daha baslamadik bizde ne zaman baslarim bilmiyorum
Ne Zaman Alışverişe Başladınız? 🛍️🎀
ilknurkalayci hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri başladım çokta iyi oldu hiç zorlanmadık suan 34+3 üm hiçbir eksiğimiz yok :)
33 haftaligiz sadece bez aldim ikinci gebelikte alicaklarin cok az oluyormus ☺️
Öğrendiğimde beşik aldık direk 12. Haftada bebek arabası ve gardrop aldık 13. Haftadan sonra ufak ufak almaya başladım cinsiyetini öğrendik indirim kovaladım genelde 🤭 22. Haftada genel eşyalarının bir kısmını aldık 29. Haftaya gireceğim artık kalan eksiklerimizi de bitiricez sonra yıkama ütüleme vs var 🌸
Arkadaşlar genelde nereyi takip ediyorsunuz ben indirim bir türlü yakalayamiyorum
İlk öğrenince insternettwn yatak odası sipariş verdik malum 2 ay sonra geldi zaten. Anne yani beşik, ana kucağı, oto koltuğu, mama sandalyesi, 15 tane zibin kısa uzun sıfır kol büyüklü küçüklü yani hepsi 0 beden değil 3 6 9 12 olarak. 1 hastane çıkışı, 5 takım alt üst takım, 7 tane tulum, kulotlu corap 3 tane, 15 çift corap, biberon, emzik, mama suzgeci, gogus pedi, mama kaşığı, alt açma örtüsü, pişik kremi, sampuan yağ deterjan bebek kolonyası, kucuk el çantası, islak mendil, 10 paket bedenli olarak bez, Eldiven, şapka, kundak, reflu yatağı, keçe çanta,3 çift panduf sağlık ocağına filan giderken diye, tırnak makası, yakalik, 2 3 parça sadece alt ayaksız pijama, babynest.
Bebek arası ve puset te annemler alicak ve oda orgu vs hazırlık yapıyor kiyafet filan ama büyük almasını istedim ilk bebek olduğu için ben kendim dayanamayıp aldım küçük seylerni😂 kendime hiç birsey alamadım malum kilo alıyoruz kendimi en sona bıraktım kiloma göre pijama vs alicam eksik varmi bilmediğim
bebegimhayalim 17 haftaligiz bu arada, fiyatlar artmadan alalım diye erken başladık
- Haftadayım bebek arabası, puset ve otokoltuğunu indirimlere denk getirip şimdiden aldım. Diğerlerine bakmama daha zaman var. Büyük, pahalı parçaları takip ediyorum, yavaş yavaş indirime girerlerse diye.
ilknurkalayci bizim tüp bebek olduğu için daha tedaviye başladığımızda başladım bebek falan ortada yokken :)
- Düzenlendi
ilknurkalayci 6.ayımda başladım. Büyük parçaları almadım ama ben arabası puseti vs onları alsaydım daha erken başlardım ki maddi olarak birden yüklenmekten iyidir😁 34. Haftaya girdim herşey tamamlandı
ilknurkalayci Cinsiyetini öğrendikten sonra ufak ufak başladım 🩵
ilknurkalayci biz yata, alt açma masası, anne yani beşik, bebek arabası bunun dışında hiç bir şey almadık 😄😄
- haftadayım bi kaç kıyafet hediye geldi bende bir iki kıyafet aldım o kadar yavaş yavaş bende başlamak istiyırum
Ayrıntılı ultrasondan sonra basliycam inşallah
ilknurkalayci 11. Haftamda ufak ufak başladım ilk gebeliğim onun heyecanı vardı ıvır zıvır alarak başladım diyebilirim şuan 23+4 deyim eksik bişey kalmadı gibi iyi ki de başlamışım 21. Haftamdan beri bel ve kasık ağrısından ayağa kalkamıyorum
ilknurkalayci ben 10 haftalıkken başladım🥰🥰
ilknurkalayci ay ben ilk öğrendiğim ayda başlamıştım 😅 ilk olarak bez almaya sonraki ay zıbın vs diyerek ilerledik son aylara pek bir şey bırakmadık çünkü akıl karışıklığı oluyor yani bizde öyle olmuştu önceden her şeyini hazırlayıp son ay rahatça bekledik
ilknurkalayci Beklemiştim keşke beklemeseydim ilk günden herşeyi almaya başlasaymışım :)
busraayksll lwc var 3-6 aylık birde trendyoldan almıştım hastaneden çıkarken kullanacağım kuzum