Vyvyerdm Gulsahim Kaçıncı ayda başladınız acaba bunlara. İlk 3 ay Folik asit dışında bir şey kullanmak gerekiyor mu
Gulsahim Vyvyerdm canım ben bunlara 4. Ayda başladım folik asiti kesip…ama bazen vücut daha erken istiyor takviye bu yüzden doktoruna danismalisin 🥰 mutlaka..üç ay folik asitle başladım.kansizlik çok fazlaydı Demir ilacı içtim 4. Aydan sonra vitaminle beraber..🥰
ElifKarata Damla başından beri d vitamini ve regenesiz max kullandım doktorum 22.hagtadan sonra elenetal 2 ye bide demir başladı gyneforon.
Canankara1992 @fatimaaaakrc ocean ın magnezyumu içinde 3:formu birden varmış doktor öyle dedi kramp için uykusuzluk için ve ruh sağlığı için formları hepsi bir aradaymış devletinki tek bir formda etkili degil dedi hem doktorum hem eczacı
Eceozcan Canankara1992 ocean markasını çok beğenen var bende araştırıyorum sizde memnunsunuz degil mi ?
Angelotte Damla demir ilacı, magnezyum, kalsiyum, b12 iğnesi, d vitamini, ve bir tane daha ortaya karışık vitamin var 🥹 27. Haftadayız
Angelotte Eceozcan Decavit pronatal, gyno ferro sanol, calcimax, magnorm, b12 Dodex ampul, Coledan d3 🥹 Tüm vitamin depomu yemiş oğlum ❤️
BirVeraAnnesi35 Eceozcan ben hangisini internetten bulursan onu alıyorum bi ay ocean mummy bi ay imom alıyorum mesela ☺️
zynpkrhsn1 MerVedatt 35. haftadayım hala içiyorum :) doktorum devam diyor. Onlar bizden daha iyi bilir 😊