tugcesakzci Buse_erildiz folik asit kullanmıyorum ben 24. haftadayız biz folik asit 12. Haftada kesiliyor ilk 3 ay içilir o
Miniminik1 Ferro sanol duodenal ve decavit pronatal vermiş sağlık ocağındaki son doktor eczanede farkettim bunları kullanan var mı ben daha önce başka bi vitamin kullanıyordum
Gamzenakit annelik_4 demir ilacı beni mahfetti kullanmıyorum iki haftadır doktor gelince şurup yazarız dedi cok kusma yaptı bana
Sennnnnnn Yumurtalama dönemim yeni bitti 3 aydır folid plus kullanıyorum dün kadın doğum doktoruna gittim şehir hastanesinde muyane etti bir sorun görmedi çok şükür folid plus kullanmaya devam edebilirsin dedi herhangi bir hormon tahlili falan da yapamadı normal mi sizce
rabiaozcans aysemor belirli dönemlerde kullanılıyor vitaminler. 12. haftadan sonra d vitamini başlatıyorlar. ilk 3 aydan sonra genelde folik asiti bıraktırıyor doktorlar. onun yerine multivitamin veriyorlar. yine belirli bi zaman sonra kan ilacı ve magnezyuma başlatıyorlar. benimde kan tahlillerim iyiydi ama verdiler☺️ hepimiz iyi olalım inşallah💖
Ttttttttttttt gulruba ben bir aylıkken başladım folik asite geç başladım yani o yüzden kullanıyorum hala doktor da bırak felan demedi gidince sorıyim geçen hafta gittiğimde bşy dememişti
Yesilhome Ben doktorun önerdiği Bioscience Pregnavit kullanıyorum 14+6 yım yakında demir takviyesine başlayacakmışız
Canankara1992 Ocean mumy 8 aydır kullanıyorum içinde 10dan fazla vitamin var doguma kadar devam d vitamini kan ilacı magnezyum
MerVedatt zynpkrhsn1 bana da elenetal2 al dediler 16 hafta olduk bıraktım artık sürekli ilaç içmek istemediğim için ne kadar kullandınız acaba
zynpkrhsn1 MerVedatt 35. haftadayım hala içiyorum :) doktorum devam diyor. Onlar bizden daha iyi bilir 😊
kaderbrk Diş sorunu varsa d vitamini bacak krampları icin magnezyum halsizlik kansızlık gibi durum varsa da demir ilacı aldım diger vitamin takviye gıda bir iki kutu aldım daha da almadım midem almıyordu artık yani ilaçları hem yıyorum besin alıyorum hem onları alıyorum kapsul olmuştum artık bende gevşettim kendı bedenime göre
Vyvyerdm Gulsahim Kaçıncı ayda başladınız acaba bunlara. İlk 3 ay Folik asit dışında bir şey kullanmak gerekiyor mu