asennaa Folik asit olarak regenesis Max, d vitamini olarak sunde vita, demir için feramat, kan için de ecoprin pro
Angelotte Eceozcan Decavit pronatal, gyno ferro sanol, calcimax, magnorm, b12 Dodex ampul, Coledan d3 🥹 Tüm vitamin depomu yemiş oğlum ❤️
Mervikk Damla ilk üç ay folik asit kullandım. 2. Üç ay b12 ve multivitamin. Son trimester dönemde ne verir bilmiyorum
Gulsahim Vyvyerdm canım ben bunlara 4. Ayda başladım folik asiti kesip…ama bazen vücut daha erken istiyor takviye bu yüzden doktoruna danismalisin 🥰 mutlaka..üç ay folik asitle başladım.kansizlik çok fazlaydı Demir ilacı içtim 4. Aydan sonra vitaminle beraber..🥰
Angelotte Eceozcan Evet hepsi için tahlil yapıldı vitamin seviyem yerlerde olduğu için yazıldı yoksa ben arvelessiz gezmeyen insan parol içmeye bile son çare olarak bakıyorum saatlerce ağrıyı çekiyorum duşa giriyorum yine geçmezse içiyorum kafama göre kullanmam her şeyin fazlası zarar 🥹
Prens_prenses777 Damla trot ilacı demir ilacı demir damlası balık yağı b12 takviye şuan bunları kullanıyorum daha çok kullanıyordum doktorum bunlar yeterli dedi decavit falanda vardı bemikx vardı değiştirdik hep