Bsrblr Aden-Lina regenesısı kaçıncı haftada başladı doktor bıde ac mı tok mu bana da bugün verdı 28 haftalığım
Aden-Lina Bsrblr Ben 3. Ayımda basladım suan 38. Haftamdayım hala kullanıyorum sabah kahvaltıdan 1 saat sonra içiyorum bulantıda yapmıyor 1 saat sonra içince
Ttttttttttttt Bunları kaçıncı haftadan sonra doktor yazdı Bn 12 haftalık sadece folik asit kullanıyorum
gulruba Ttttttttttttt folik asiti kullanma artık 12.haftaya kadar kullanılıyor doktorun yeni vitaminler vericek
annelik_4 Folik asit kullanıyorum sağlık ocağındaki doktor bana 3.aydan sonra demir ve kan ilaçlarına baslycz dedi
Gamzenakit annelik_4 demir ilacı beni mahfetti kullanmıyorum iki haftadır doktor gelince şurup yazarız dedi cok kusma yaptı bana
elifsen 12.haftaya kadar elenatal 1 kullandım. 12 den sonra elenatal2, ocean ekstra mag ve aç karnına kan ilacı.
ElayAysen Damla İlk 3 ay folik asit, he birde selen ilaci hamilelikden once basladim 2sine de kutu bitene kadar kullandim. 3 aydan sonra balık yagi. 24 haftadan sonra Demir ve magnezium. Demir doguma kadar kullanmalıyım, 20 gün gunde 2 defa da maqnezium. Şimdi 34 + 1 haftadayiz yeniden başladık maqneziuma dünden kullanıyorum
Hly01 Calsimax d3 kullanan var mı ben 2 3 aydir kullanıyorum değerim düşük ama bugün bitti diye dahiliyeye yazdirim dedim d 3 olduğu için önermiyoruz gebelikte dedi kafamı karıştırdı
LavinsMom Folik asit, d , magnezyum, omega, b12, kan ilaci neler neler kullanmisim simdi aklimdan uctu gitti. Bi tek magnezyumla devam ediyorum simdi. Hepsi bitti
Egemoms1303 Imom Omega, B12 sprey, D vitamin damla, ferrum kan ilacı, magnezyum 😏 Anemi taşıyıcısı anne adayı 🤭 hepimize şifa olsun 😊
Ttttttttttttt gulruba ben bir aylıkken başladım folik asite geç başladım yani o yüzden kullanıyorum hala doktor da bırak felan demedi gidince sorıyim geçen hafta gittiğimde bşy dememişti
bebegimhayalim -Ozlem58- bende sivasliyim sivsta yaşıyorum ne güzel ilk defa denk geldim burada sivasli bir gebeye
Duygu8178 Ocean mummy OMEGA 3 Decavit Devit 3 şuan bunları kullanıyorum doktorum yeterli dedi. Beslenmeme dikkat edip beslenmeden de alacağımı söyledi
Gul2769__ Damla Elenetal 2 kullanıyorum hamileler için bide doktor magnezyum verdi daha kullanmadım ama onu midem almaz diye korkuyorum