Damla Gebelikte hangi vitaminleri kullanıyorsunuz ? Blog yazımıza göz atabilirsiniz🌸 Hamilelikte Alınması Gereken Vitaminler ve Mineraller’ https://www.mutluanneleriz.com/2023/10/16/hamilelikte-vitaminler/
skrbsrl Damla gebelikten önce ve ilk 3 ay ocean methyl balance ve d vitamini, şimdi.ocean mummy, ocean d vitamini ve demir hapi 🫣
Yesil-yesil Ocean momy, b12 demir ilacı son olarak d vitamini🥳 düz duvarı tırmalıyorum artık vitaminden 🤣🤣
aysemor Folikasit ve d vitamini alıyorum. Yeterli midir bilmiyorum ama kan değerlerimin hepsi güzel cıktı Başka takviye düsünmedm
rabiaozcans aysemor belirli dönemlerde kullanılıyor vitaminler. 12. haftadan sonra d vitamini başlatıyorlar. ilk 3 aydan sonra genelde folik asiti bıraktırıyor doktorlar. onun yerine multivitamin veriyorlar. yine belirli bi zaman sonra kan ilacı ve magnezyuma başlatıyorlar. benimde kan tahlillerim iyiydi ama verdiler☺️ hepimiz iyi olalım inşallah💖
reyhanh Ocean omega3, ocean magnezyum,d vitamini, demir ilacı, multivitamin 🫠 baya da kullanıyormuşum
MerVedatt zynpkrhsn1 bana da elenetal2 al dediler 16 hafta olduk bıraktım artık sürekli ilaç içmek istemediğim için ne kadar kullandınız acaba
Cekilmezbirkiz Standart zaten demir, omega, mvitamin, d3, magnezyum. En stabil kullandığım demir, magnezyum ve mv içinde omega olanı. Artık tiksindim bıktım Öff
Bsrblr Aden-Lina regenesısı kaçıncı haftada başladı doktor bıde ac mı tok mu bana da bugün verdı 28 haftalığım
Broken Demir hapı,ocean multivitamin,magnefort magnezyum,newlife B12 kullanıyorum… calsiyum ve d vitamini de kullanmak lazım ama ihmal ediyorum
nurseyma25 Efa Mom multivitamin, d3, efa B12 ve gyno ferro sanol kullanıyorum. Şuan 19 haftalık 3 ayda Fodega kullandım.