Tgbatem byznr34 sesini dinlerken bebekler çok rahatsız oluyormuş o yüzden açsada hemen kapatıyorlar o haftalarda öok küçük ve hassas oldukları için dinletmemiştir ama atışı kendi ekrandan görmüş sorun etmeyin
Ss03 byznr34 canım bize de güç bela dinlettiler çünkü bebek hem küçük olduğu için hem de makinanın tüm radyasyonu kalbe odaklanıp zarar veriyormuş beş saniye belki dinletiyorlar
Sinemkrdg byznr34 banada aynısı oldu 7 haftalıkken gittim ama zararlı 12 haftaya kadar onu duyabilmek için bi enerjimi ne gönderiliyor dedi şuan gerek yok dedi
Deletedmom00012 byznr34 ben duymuştum yada okumuştum. Çocuğun kalbi icin çokta iyi değilmiş. Doktor zaten görüyor içini ferah tut
Krasivyy Kelebegimmm öyle şey mi olur canım kim çıkarıyor böyle saçmalıkları bebeğin kalp atışını dinlemek bebeği yormaz ve ona zarar vermez sabaha kadar da dinlenebilir şöyle düşünün bize ekg çekilirken kalbimiz mi yoruluyor Şu doktorlarınızı değiştirin
Orianna95 byznr34 bende 8+1 de duydum ama çok az dinleyebildim hatta eşim şehir dışındaydı kameraya çekicektim ama çok minik olduğu için tekrar yakalayamadık bi sonraki kontrolde daha net daha uzun dinlersin dedi sabırsızla bekliyoruz bakalım
Krasivyy Trabzonli ya yok bitanem uğraşmak istemiyorlar nst de saatlerce kalp atışı ve hareketleri izleniyor bebeğin o zaman nst de zararlı
Lepo Ben 6 haftada gitdim doktora kalp atiwlarini duydum.cok acik dinletmek bebeye zararli diye dediler.
Asena_ byznr34 ben de 7 haftalıkken duymuştum ama çok kısa dinletmişti. İlk haftalarda zararlıymış sanırım öyle demişti. Doktorlar daha iyi bilir sonuçta 🙋🏻♀️
GbAY ATC bence siz doktorunuzu acilen degistirin bukadar sacma birsey hayatimda duymadim haha bebek neden yorulsun ya😁😁😁
ATC GbAY daha küçük ve yeni kalbi atmaya başladığı için olabilir mi hem bu benim fikrim doktorumun degil 🤦🏻♀️
Krasivyy Deletedmom00012 ay olaya genel bak lütfen sen şimdi o cihaz la bakılınca bebek yoruluyor diye mi düşünüyosun ultrason cihazları var olan kalp atışı ve bebek hareketlerini dışa aktarır bunun için embriyonik veya fetal dönemde bebek ekstra bi hareket sarfetmez
Deletedmom00012 https://www.canersonmez.com/index.php/2015/05/erken-gebelikte-ultrason-zararli-mi/index.html
Krasivyy Deletedmom00012 hassas dönem yazılmış orda 6 haftada zaten beneğin kalp atışı çoğu zaman duyulmaz yada çok hassastır bajsettiği ısı del ise belli bi süreden sonra oluşur yani bi on saniye kalp atışı dinlemek o ısıya ulaştırmaz
Deletedmom197 Bebeğinizin kalp atışları oluşmuşsa eger doktor istediği zaman size bunu dinletebilir. Yok yoruluyor yok bilmem ne böyle bişey mümkün olabilir mi ya. Ne yani size dinletince kalbi atıyor da sonrada duruyor mu. Hayır yani biri sizin nabzınıza bakınca yoruluyor musunuz? Bende ilk gittiğimde doktor bana kalp atışları oluşmuş dedi. Dinletmeyecek misiniz dedim bana da aynı şeyi söyledi Sonra bende hemşireyim deyince Yok işte çok vakit alıyor falan dedi kimseye dinletmiyoruz dedi. Bende bir daha devlet hastanesinde çalışmama rağmen devlet hastanesinde ki hiç bi doktora gitmedim. Daha Sonra gittiğim bütün kontrollerde bebeğimin kalp atışlarını dinledim. Bu çok özel bişey ya sizi bundan mahrum eden doktorlara bence gitmeyin kızlar. İçinizde bir can oluşuyor daha minicikken kalbi atmaya başlıyor. Bundan daha özel bi duygu var mı ya😊😊😊
Krasivyy Deletedmom197 sonunda aklı başında biri yorum yaptı 👏 ben sağlıkçıyım bana bile bildiklerimi unutturuyorlar
Deletedmom197 Krasivyy ya doktorlar uğraşmak istemiyor başka bi açıklaması Yok ya ben bu kadar özel bişey yasayacağım doktor yorulmasın uğraşmasın diye bana bebeğimin kalp atışlarını dinletmeyecek böyle bişey mümkün olabilir mi ya😡😡😡
Krasivyy Deletedmom197 onu bana da yapmaya çalıştı doktorum ama yemedi yani eğer oluşum tamamsa ve kalp atımı ekranda alınabiliyosa sesini de dibletmek zorundadır