Gunesdlan byznr34 canım benimde ilk gebeliğimde böyle dedi doktorum ben görüyorum dedi ama ben düşük yaptım, kalbi yetersizdi bizede gösterdi hatta atımını ama ses yoktu 1 hafta sonra gittik yine aynı 8. Haftada kürtaj
Minnakelifim byznr34 ne alaka ya zararli olurmuymus hic. Bize hemen dinletmisti doktor bence doktorunu degistir canım
byznr34 Minnakelifim Doktorla alakalı olduğunu sanmıyorum diğer arkadaşlarında doktorlarından aynı şeyi söyleyenler olmuş bu kadar bekledik bir ay daha bekleyebiliriz ☺️
BBusraa byznr34 Bundan 3.5 sene önce doktor kızıma hamileyken bırak ilk haftaları 5 ayı geçtim yine dinletmemişti 😂😂 cihazı da kötüydü zaten 🤨😂
Deletedmom2224 byznr34 bizede 12. Haftaya kadar dinletmediler küçük olduğu zaman duymak için çok titreşim gitmesi gerekiyormus o yüzden zararlı demişti doktorum
eypo Yok doktorunu değiştiricek bi durum yok canım çünkü bazı çalışmalar var o yönde bebek daha küçükken ses dinlenmesi bebeğe farklı bir dalga gönderiyormuş galiba bazı doktorlarda bunu uyguluyor.ben 6+4 teyim bugün dinletti mesela benim doktorum.doktordan doktora değişir😊
AysegulAloluAcikgoz byznr34 Aynen canim kesinlikle rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Esmakiral byznr34 benim doktorum da daha çok yeni olduğu için dinletmemişti sonraki kontrolde net duymuştuk ☺️
Emelmns byznr34 biz 6 haftalıkken ultrasonda gösterdi küçük bir kalp atıyor dedi bizde gördük 8 ci hafta dinlemek için cagırdı dinletti ama 2 saniye bile sürmedi 3-4 atım duyduk sadece belkide doktorunuz dediği doğru olablir bizede dediğim gibi çok kısa dinletti
Braalayan byznr34 ne saçma 2 sn ye de olsa dinleymesi gerekir ben 7. Hafta da dinledim gayet rahat o doktor saçmalamış
Ytugcek Bana da ilk haftalarda riskli demişti bi doktor, doppler kullanılıyormuş sesi dinlerken o da bebeğin oradaki ısıyı az da olsa arttiriyor, çok küçük bebekte bunu istemeyiz dedi
Tuos2306 byznr34 biz ilk 7. Haftada kalp atışı için gitmiştik ve kalp atışının oldugunu söyledi bizede yakınlaştırıp gösterdi bizde sormuştuk dnleyebilcezmi diye. Şuan çok küçük dinletmicem biraz büyüsün oyle dnletirim demişti :) zararlı oldugunu söylemişti bizede canım
Nzs06 Benim doktorumda kalp atışını dinlerken bebeğin ateşinin yükseldiğini ve bebeğin ilk zamanlarında tehlikeli olabileceğini söylemişti.