Deletedmom58 byznr34 ultrasonda sesi açtığında sizde duyuyorsunuz, kendiside. Açmadıysa kendi nasıl duymuş acaba. Muhtemeln atımı görmüştür sadece, kalp atımı oluştuğunda ultrasonda minik bi nokta gibi yanıp sönen atım oluyor Bebekte.
SvgSnn byznr34 bende 6 haftalıkken duydum kalp atışını ama çok dinletmedi 3 hafta sonra kontrole gittiğimde daha uzun dinledik ve çok daha kuvvetliydi kalp atışı 🙏🏻🥰 ama doktorum zararlı falan demedi hiç bende ilk defa duyuyorum
Krasivyy Deletedmom00012 hassas dönem yazılmış orda 6 haftada zaten beneğin kalp atışı çoğu zaman duyulmaz yada çok hassastır bajsettiği ısı del ise belli bi süreden sonra oluşur yani bi on saniye kalp atışı dinlemek o ısıya ulaştırmaz
Bskrt byznr34 ekranda görüyor onda duymuyor aslında, ama benm doktorumda uzun süre dinlemek zararlı diyor çok az dinletip kapatıyor genelde
Krasivyy Deletedmom197 onu bana da yapmaya çalıştı doktorum ama yemedi yani eğer oluşum tamamsa ve kalp atımı ekranda alınabiliyosa sesini de dibletmek zorundadır
ATC GbAY daha küçük ve yeni kalbi atmaya başladığı için olabilir mi hem bu benim fikrim doktorumun degil 🤦🏻♀️
Ozge11 byznr34 bende 7.haftada kalp atışı için gittiğimde sadece doktorum dinledi yani cihazda görüyor sanırım.sesli olarak bana dinletmedi.sonradan öğrendim ki sürekli kalp arılını dinlemek doğru bir uygulama değilmiş bunu ayrıntılı ultrasona girdiğimde prinatoloji uzmanı söylemişti.sanırım ilk hafta da o yüzden doktor sesli dinletmedi.
Gunesdlan byznr34 canım benimde ilk gebeliğimde böyle dedi doktorum ben görüyorum dedi ama ben düşük yaptım, kalbi yetersizdi bizede gösterdi hatta atımını ama ses yoktu 1 hafta sonra gittik yine aynı 8. Haftada kürtaj
NeslihanOner Ben şu an 11+2 yim nerdeyse öğrendiğimden beri iki hafta da bir gittim hatta bi ara ufak bi kanamam oldu iki hafta üst üste kontrole gittim her gitmemde kalp atışını dinletti doktor ben bi şey demeden ve ilk duymaya gittiğimizde bana dinletti ben biraz daha dinleyebilir miyim dedim tabi ki dedi doktorum. Yani ben ilk defa duyuyorum burda böyle bi şeyi
ATC GbAY sanane ya kavga çıkarmaya niye çalışıyorsun herkes fikrini söylemekte özgür istemiyorsan okuma cevap yazma
Glitter byznr34 benim doktorum da bebek 12. Haftaya ulasana kadar doppler dalgalari zararli diye kalp atisini dinletmemisti, sadece ekranda gostermisti
[silindi] byznr34 doğru söylemiş 7 haftalıkken gitmiştik . Doktorum şuan kalbini dinlemek bebeği mikrodalga fırına atmak kadar tehlikeli ve canını acıtır dedi görüntüsünü gördük isterseniz dinleteyim dedi biz hayır dedik . Bebeğini düşünen anne babalar ne güzel demişti hatta. Ama belirli bir haftadan sonra tehlikeli olmuyor küçükken tehlikeli