Nar-cicegi123 Slc senin baya yüksekmiş benim açlık95 altı tokluk 140 altı olması gerek dedi günde bir sefer insülin buruluyorım ama bende kaçamak yapamıyorum çok canım çekiyo diyetisyenim hurma verdi günde bir kez 3 tane
Mavigozunannesi Slc son 24 benim 3. Bebek valla hiç bisey anlamadim 2 çocuğun peşinde kosturmaktan gün bile sayıda gecti haftalar 🤣
Nar-cicegi123 Slc diyetisyenim kendşni aç bırakman da şekerini yükseltir dedi o yüzden ara öğünler ver di ara öğğn yap mutlaka 3 öğün yemek üç öğün ara öğğn yapman lazım
Youngmotherr Slc Korkma canım Allahıma sığın inşallah sağlıkla alırsın kucağına ben de vesveseye giriyorum hep
aysenuurr11 Slc hazırlamaya calisiyoruz hizlandirilmis sekilde🙈 son günler gecmez derdiler ama bana cok hizli geciyor gibi🥲💖 saglikla gelsinler zaman su misalii
aysenuurr11 Slc cogu seyi son gunlere birakinca anlamiyosun bir sey, birde artik her hafta kontrol ve nst var, bende 35de her seyim hazir olur diyodum 35.haftadayim daha bebenin kiyafetleri ütülenmedi birkac eksik var kapi süsü yapilacak filan😂