aysenuurr11 Slc cogu seyi son gunlere birakinca anlamiyosun bir sey, birde artik her hafta kontrol ve nst var, bende 35de her seyim hazir olur diyodum 35.haftadayim daha bebenin kiyafetleri ütülenmedi birkac eksik var kapi süsü yapilacak filan😂
Slc aysenuurr11 ah garik yavruma kapı süsünü kim ypsn çikolata istiyorum ve dogdusluk için gelene küçük hediye ama eşim çok sıkıntılı gözümün içine bakıyor 8 parça kyafet anca alabildm yeni doğan için heveslerim var ama yapamadım ütü işi 25 e kadar bitti çok şükür çantası geldi kusurlu geldi bugün üzüldüm sekerimn190 a cıkmış
Slc Yenianneperci35 ya🥰100 ü gördüğümde çok sevinmiştim rabbim çok şükür ddim artık 3 ay çabuk gecerr geçmedi kız 😀 sen az kaldı diosn bana nasıl çok geliyor
IlkMucizem_61 Slc valla bende aynı durumdayım ne kadar oturayım desende evin işi oluyor mecbur çok fazla dinlenemiyorsun 🥴
Slc IlkMucizem_61 kadınların asla Dinlenmek gibi lüksü yok zaten annem gelse diyorm doğumdan on gün önce gelirim dio halsizim evi şupur eşim her yemeği yemex dağınık bide 1 haftada 4 kez dolabının eşyalarının yerini değiştirdim ne giycem ne yicem soda getr çerez getr çay demle sürekli biseyler ister Çamasr bulaşık artık bünye kaldrmyor
Nar-cicegi123 Slc diyetisyenim kendşni aç bırakman da şekerini yükseltir dedi o yüzden ara öğünler ver di ara öğğn yap mutlaka 3 öğün yemek üç öğün ara öğğn yapman lazım
Slc Nar-cicegi123 yapıyorum askm ara öğün olarak yoğurt yeşil elma yoğurt ayva yada süt varsa sadece süt ceviz veya süt varsa yulaf ceviz süt ama sadece onlarla düşük onlardan önce bile insulin var ve normal bugün bir kase mercimek biraz taze fasulye yedim ekmeksiz ve cacık yaptım düşürsn diye ama nerdeee
aysenuurr11 Slc eksikler illaki oluyor kapi süsü olmasa da olur bende sartlari zorluyorum üzülmeyin saglikla gelsinler yeter ki hediye filan onemli degil💖
Nar-cicegi123 Slc ya gerçekten benimde dikkat ettiğimde niye yüksek falan diyorım bazen oluyo ama anlamıyorım gerçekten ben ünsilşni günde bir kere vuruyorum mesela
Yenianneperci35 Slc ayy bana da mı uzun gelecek🙈 gerçi düşüne düşüne kafamızda kura kura anca gelir zaman galiba🥰🌸
Slc Nar-cicegi123 benim 4 defa zor oluyor bazen canını acıtıyor artık yiyemiosun kaçamak yapamyosn yumurtadan tiksindim domates peynirden bktm resmen