Irmakdkm dış gebelıkten dolayı gıttım sol tupum yırtılmıs ve içerde kanama olmustu ama agrı esıgım yuksek oldugu için çok hissetmedım yaklasık 1,5 litre içeri kanamıs. Gıttıgımde bayan bı dr benı muayene ettı ve çok kan var çok kan var dıye panık yaptı kadını ben sakınlestırdım korkmayın bakın ıyıyım nolur ne yapılması gerekıyorsa yapın dedım. Amelıyat ıcın hazırlık yapılırken hasta bakıcıların sakın ol panık yapma dıye benı telkın etmeye calısmaları halbukı kendılerı o kadar panıktı kı onları bıle ben sakınlestırmeye calıstım. Sonra o bayan dr gırmedı amelıyatıma gırerken hayatı rıskım oldugunu bılıyordum. Masada kalmamdan korkmus kendıde acıkca soyledı bunu (bende saglıkcı oldugum için)sonra selım bey amelıyat ettı benı amelıyatta sıkıntı yok hakkını yıyemem ama amşıyat sonra sı hastaneye kontrole gıttıgım sen hala yasıyomusun ya dedı ben sok oldum ıkıncı sok gerek yok zaten 3 dıkısın var estetık dıktık halbukı 10 dkısım vardı. Dıkısler ne zman alınıcak dedım kendı dusucek dedı sonuc dıkıslerı esım aldı o da saglıkcı ve gercekten o kadar kotu dıkmısler uzerınden kac ay gectı elım yanlıslıkla degse bıle içim acıyor.bu arada hemsırelerı de çok tecrubesız gercekten. Damaryolunu bıle eşim açtı. Maasef boyle sukur gectı gıttı ama onunden bıle gecmek ıstemıyorum o hastanenın