nimetdeniz Irmakdkm Evet canım girdim bayan bi doktor yaptı çok detaylı bilgi verdi uzun sürdü herşeyi anlattı kızımın da bir sürü resmini verdi
nimetdeniz Irmakdkm cd veriyo normal de ama benim gittiğim sıra bi arıza varmış cd de o yüzden bize yapılınca vericekler cd yi kaydımız orda duruyo renkli fotoğraf da aldık memnun kaldım yani
Selenaygur arzum8683 ne zaman sordunuz acaaba erkenden mi zam yaptilar ki normalde telefonda fiyat vermiyolar acaba bilmeyen birimi soyledi size bilemedim 😳
arzum8683 Selenaygur canım yeni sordum fiyatları birde bize tüb bebek merkezi hastası olduğumuz için indirim yaptılar sağolsunlar
Selenaygur arzum8683 bi dahaki gidisimde tekrar aorucam yoksa cakallik yapip 2 kezmi zaman yapcaklar acaba 😐
Zeynp Esentepe ye gidiyorum muayene 115 Doğum 2500 dü Ocak’ta artacakmış hayret bişi Sordum 2018 in hastası da olsam yeni ücretlendirmeden Doğum yapılacakmış
Nergs199 Zeynp bende bunu merak ediyordum. Ee çok saçma değilim ı ya .benim doğumun ocakta belki 3 ocak ta doğcakl yani zamlı mi ödücem .hastanede kimle gosrussem acaba .siz gNgi doktora gdiyorsunuz esentpede
nimetdeniz Zeynp canım ben jimer e gidiyorum ordada yılbaşında değişecekmiş fiyat ama not aldiranlar simdi ki fiyatı odeyecekmis biz öyle yaptık
dyg1606 Zeynp aa oyle seymi olur bende esentepeye gidiyorum dogumum tahmni ocak basina gelicek ,heralde zam bizi etkilemez diyordum ama sormamistmda ne tuhaf ne alaka biz niye etkileniyoruz
emel16 Zeynp ben medicanaya gidiyorum bizde öyle değil canım. Talip’e başladığın zamanın fiyatını uyguluyorlar. Doktorlarımıza 2018 de takibe başladınız mesela doğum 2019 da olsa da sistemden görüyoruz ne zaman başladığınızı dediler. Benim doğum 2019 haziran 2019 da ki fiyattan yararlanmayacağımı söylediler
Zeynp Nergs199 Emel hanıma gidiyorum Daha geçen hafta sordum ben Bizde mi yeni ücretle ücretlendireleceğiz diye Evet dedi Ve daha ne kadara artacağı bile belli değil Muayene ücretini 1 haftada 25 lira arttırdılar şaka gibi Soygunculuk resmen
AYSNR90 nimetdeniz bnde jimere gidiyorum 2hafta once fiyat sordum 5bin dediler onumuzdeki sene icin yeni fiyat oyleymis.size eski fiyatmi uygulandi anlamadim
dyg1606 Zeynp bende emel hanima gidiyorum dogum fiyatini emel hanima mi sordunuz siz net bilgimi acaba ne tuhaf yaa oyle seymi olur hakszlik milleti nasil soycaklarini sasrdilar resmen. dedginz gbi muane ucretini birden arttrdilar bide bole sey yapiolar
Yagmurerol Irmakdkm Acibadem Bursa’da suda dogum malesef yok, muayne ucretleri de 350 tl ama benim ozel saglik sigortam var %80 ini karsiliyor muayne ucretinin🙂