Rezzzz Mavisessizlik Ben de ilk doğumumu Selim Beyde yapmıştım. Muayenelerde de bi şey yapmıyordu zaten ama Doğum sonrası bir kere bile çağırmadığı için ben de ikincisinde başkasına gidiyorum. Allah sizin de bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin 😊
eypo Yagmur1991 ben fatma hanıma gidiyorum ama Volkan beyden herkes o kadar memnun ki bende bidahaki kontrolümde ona gitmeyi düşünüyorum kayıtsız kalamıcam😊
Yagmurerol Mavisessizlik allah bidaha yasatmasin, bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin🙏🏽
dyg1606 Zeynp aa oyle seymi olur bende esentepeye gidiyorum dogumum tahmni ocak basina gelicek ,heralde zam bizi etkilemez diyordum ama sormamistmda ne tuhaf ne alaka biz niye etkileniyoruz
Nergs199 Zeynp inşallah geçmez Bn bi kere sormuştum bi gece daha yatış olursa 300 lira ek fiyat demişti .
dyg1606 Zeynp bende emel hanima gidiyorum dogum fiyatini emel hanima mi sordunuz siz net bilgimi acaba ne tuhaf yaa oyle seymi olur hakszlik milleti nasil soycaklarini sasrdilar resmen. dedginz gbi muane ucretini birden arttrdilar bide bole sey yapiolar
Zeynp dyg1606 yok direk ilgili bölüme yönlendirdiler Hasta yatışa sordum Ben böyle olacağını bilsem gelmezdim bu hastaneye Muayene ücreti Doğum ücreti daha uygun hastaneler var
emel16 Zeynp ben medicanaya gidiyorum bizde öyle değil canım. Talip’e başladığın zamanın fiyatını uyguluyorlar. Doktorlarımıza 2018 de takibe başladınız mesela doğum 2019 da olsa da sistemden görüyoruz ne zaman başladığınızı dediler. Benim doğum 2019 haziran 2019 da ki fiyattan yararlanmayacağımı söylediler
Esrax1 Ben tüm hastanelere gittim desem yeridir 😂 suan doruk Çekirge özeldeyim ve doktorumdan çok memnunum muayene 80 tl normal 2500 sezeryan 3000 olduğunu söyledi aksilik olmazsa burada devamlıyım 12 haftalığız
eypo emel16 fatma sezgin şuanlık çok tatlı bi kadın ama volkan aksakallıya gideceğim bidahakine galiba çok tecrübeli bir doktormuş
emel16 Zeynp evet canım özellikle de sordum bir kayıt bir not almanı gerekiyorsa yapın burda doğum istiyorum diye yok sistemden görüyoruz zaten dediler inşAllah öyle de olur değiştirmezler:)
dyg1606 Zeynp valla sacmalik olmus ya bizi etkilemez diye dusunuyordum ki oylede olmasi gerekiyor bence ama insaf iste olmayinca boyle oluyor. Mecbr vericez artik napalim sona geldik
nesrinss Zeynp Bende Esentepe emel hanıma gidiyorum ama doğum ücretleri konusunda bi bilgi almadım doğumum kısmetse ocak başına denk geliyor 9 aydan beri bu hastaneye geliyoruz ocak başına geldiği için belki bi hafta 10 gün için yeni sistemden uygulamaları çok yanlış bence bilmiyordum🤔🤭
emel16 Atlarlayasayan Sezeryan 4000 canım normali tam hatırlamıyorum ama 3200 dü galiba ama doktoruna göre fiyat değişiyor bu fiyat Neriman hanım için Prof ise fiyat artıyor