ASE6154 Babyy001 10 dk olduysa yanıltıcı olabilir ama bu şekilde öğrenen de bir sürü kişi var sabah işk idrarla tekrarla bence çünkü varsa bile çok yeni belliki
myangelson Babyy001 ben göremedim ama testin markası artimed ve sen gölge görüyorsan yalancı pozitif verme ihtimali var en iyisi kan tahlili vermen veya predictor erken gebelik testi ile bak canım en iyisi öyle olur
Meneksem Babyy001 canım gölge şeklinde gözüküyor inşallah vardır erken gebelik testi al bi de onu yap bakalım karşılaştıralım
Gizemyldz-1997 Babyy001 bak bende de öyle silikti demek ki varsa bile cok küçüktür 1 aylık bile değil büyük ihtimalle bana öyle demişlerdi
myangelson Babyy001 ben laboquick ile öğrenmiştim hamile olmadığım zaman hiç yalancı pozitif vermedi bana
Babyy001 Elfanne geçen hafta oldum 1 hafta önce oldum normalde 4 gün yoğun olurdum 2 gün yoğun 3 gün lekelenme oldu 5 gün sürdü
humeyrasmother Babyy001 bende öyleyim geçen hafta cuma adet olmam gerekiyordu 2 gün sonra pazar oldum pazartesiye kadar yoğun oldu 4 gün daha azar azar olmam gerekiyordu 4 gün neredeyse yok denecek kadar azdı toplasan 1 pedi doldurmaz anlayamadım ne olduğunu