Babyy001 Gölge gibi silik gibi bir şey görüyorum acaba görmek mi istiyorum bilmiyorum kamerada az daha gölgemsi duruyor sanki ayy kafayı yicem şimdi
petekceee Babyy001 açıkçası gebelik de direkt çift çizgi çıkıyor böyle silik çizgilerde kan vermek daha mantıklı ya da özel bir hastanede vajinal ultrason ile direkt görürsünüz . Ben öğrendiğimde 5 haftalıktı buna rağmen bordo rengi çıkmıştı ikinci çizgim o yüzden kan verin derim
annelik_4 Babyy001 pardon canım yanlış algilamisim ozaman erken gebelik testi alıp deneyin kaset testler biraz geç oluyor Allah aratmadan nasip etsin insaAllah 🤲☺️
Babyy001 yeschef-13 karnım ve belim ağrıyor dizlerime vuruyor birazda yürüyebilir miyim diye düşünüyorum çıkarsam alırım 😅
babymomy_ Babyy001 ben göremedim ama şöyle benımde bu test markasında çıkmamıştı . Predictor erken gebelik testi yapmıştım onda silik çıkmıştı 😇
16Gizem16 Silik çizgi görünüyor ama emin olmak için kan verseniz daha iyi olur inşallah rabbim gonlunuze göre verir 🙏
Babyy001 ASE6154 5 20 dakika yazıyordu arkasında 10 dakika içinde çektim Şuan daha net gözüküyor 🤦🏼♀️
Safiye2 Babyy001 bende bu testle öğrendim bu şekilde çok silik çıkmıştı seninde gölge gibi muhtemelen çok yeni daha o yuzdn kan ver kesinleşsin 🌸
Ulkuuuu Bende ilk bu testle yaptım silikti adetime çok vardı yaptığımda.adetime yakın yine yaptım koyulasti sonra prodoctor aldım ve pozitif çıktı Bence kan verin hastanede içiniz rahat olur🥰
ASE6154 Babyy001 10 dk olduysa yanıltıcı olabilir ama bu şekilde öğrenen de bir sürü kişi var sabah işk idrarla tekrarla bence çünkü varsa bile çok yeni belliki