myangelson Babyy001 ben laboquick ile öğrenmiştim hamile olmadığım zaman hiç yalancı pozitif vermedi bana
Ayshenur Babyy001 var gibi sabah deneyin ilk idrar da ama çok yeni sanırsam inşallah hamilesinizdir 🥰 bizede haber verin 🙃🌺
Cankuss35 Babyy001 https://hizliresim.com/8tdhgf0 benimde böyle cıktı 12sinde gidip kan verdim 24 çıktı beta
Babyy001 Cankuss35 oyyy maşallah ovulasyon testi yaptım pozitif Albi gebelik testi yaptım hemen çıkmak zorunda kaldık gölge gibi göründü diğer belirmeden attım çantama kuruma çizgisi mi diye su damlattım sanki dağılır gibi oldu silik bir şey oluştu
Babyy001 Cankuss35 ayy Allahım nolur pozitif olsun artık pazartesi günü kadın doğuma gidecektim o zaman veriyim
Babyy001 Cankuss35 gebelik testi attıklarım Albi marka gebelik testi de yaptım birde ovulasyon aldım 2 tane dün ki yumurtlama gözüktü bugün çatlama gözüktü eğer gebelik yoksa değerlendirelim istedim 😂
humeyrasmother Babyy001 bende öyleyim geçen hafta cuma adet olmam gerekiyordu 2 gün sonra pazar oldum pazartesiye kadar yoğun oldu 4 gün daha azar azar olmam gerekiyordu 4 gün neredeyse yok denecek kadar azdı toplasan 1 pedi doldurmaz anlayamadım ne olduğunu