Eliztovefasulye Vildan21- baştaki sayfaya gir resim yükle de sonra şartları kabul et link var aşağıda kopyala bura yapıştır
Eliztovefasulye Vildan21- 6 haftalık görselde ki erkek kesesi gibi inşallah gönlünüzden geçen olur ilk o kese geçerli ben pek anlamıyorum ama bu teori kızımda da oğlumdada tuttu arkadaşım dada tuttu
Eliztovefasulye ebrarmom08 maalesef arkadaşım çok anlamıyorum ama 6 ve 7 haftalık kese şeklinden biraz anlıyorum bu büyük başka bir arkadaş vardı o bilir belki cinsiyet tahmini için gölünden geçen olsun
Opheliaxxx Eliztovefasulye benim fasülye şeklinde ve bebeğim erkek inşallah. Benim tuttu yani o teorem
Eliztovefasulye Opheliaxxx ben şaşırmıştım ama 2 kişide tuttu arkadaşlarımdan birde bende benim Kızımda yusyuvarlak tı kesem şimdi tam bir fasülye
gulsenikramina Yaa maşallah Allah size bağışlasın rabbim acılarını yaşatmasın benimde 5 yaşında kızım var şimdi 12 haftalık hamileyim bende oğlum olsun istiyorum inşallah olur sağlıklı ve hayırlı bi şekilde 🥲 buda benim 6 haftalık kesesi sizce nedir
Bsssr Eliztovefasulye benimde bi kızım var bende 10 haftalık hamıleyım bakalım bizede rabbim nasip eder inşallah ❤️
Eliztovefasulye Kupra arada kaldım Kübra hanım koz gibi ama belli olmaz benim kızımın çok düzgün bir yuvarlaktı bunda bir fasulyelilik var Allah gölünüze göre versin