Bsssr Eliztovefasulye rüyamda 3 kez erkek bebek gördüm ama sanki kız hissediyorum 1 kızım var 7 yaşında bide erkek olsun diyoruz Allah’ın gücüne gitmesin ama insan içinden geçiriyor ya 🥰🐣
Bsssr Eliztovefasulye Buda 9 haftada olan sanki zaman geçmiyor hep doktora gidip kontrol ettirmek istiyorum iyi mi diye 🫣
Aminealeyna Eliztovefasulye Ayy benimki ne acabaaa cok merak ediyorum vir kizim var buda erkek olsa super olur
Eliztovefasulye Opheliaxxx ben şaşırmıştım ama 2 kişide tuttu arkadaşlarımdan birde bende benim Kızımda yusyuvarlak tı kesem şimdi tam bir fasülye
Mrvslcht Eliztovefasulye benim de bi kızım var evet onun kesesi yusyuvarlıktı şimdi ki fasulye şeklinde inşallah benimde bir oglum olur ama kızda olsa kızıma yoldaş olur hayırlısı olsun hakkımızda inşallah 🤗
Eliztovefasulye Mrvslcht Allah gönlünüzden geçeni versin inşallah insan iki meyvedende tatmak istiyor tabi sağlıklı olsun yeter ki benim yaşıma yakın koz kardeşim var hayatımda anneme hep dua ediyorum iyi ki doğurmuş diye en yakın arkadaşım elim ayağım
Mrvslcht Eliztovefasulye evet öyle gerçekten abla yada kız kardeş olması gerek hayırlısı olsun bakalım sağlıklıkla gelsinler 🌸