Sewo Pelinizm Linnaella kızlar ben tatlı nadirde olsa canim çekiyor bazen ama çikolatadan tiksindim. turşu yu çok seviyordum çok yedim ondanda tiksindim
Pelinizm Sewo Bende tatlıyı çok sevmeme rağmen hamileliğimin başından beri hiç canım çekmiyor.Eşim pasta tatlı alıyor öyle kalıyor dolapta ,daha çok turşu ekşi hatta bazen limon kesip yiyorum bayılıyorum bide olgunlaşmamış domates 😍😍😍🙈
Sewo Pelinizm ay benimde öyleydi sakın çok yeme turşu Dün biraz fazla yedim ondanda tiksindim gün geçtikçe yediğim şeyler den de tiksinip yiyecek birşey bulamıyorum.
Pelinizm Sewo Hadi bakalım haber ver bana da mutlaka 🙈 Bizde hala alışmaya çalışıyoruz detaylıdan sonra emin olcam ben galiba hep içimde bi his var 🙄 Yine de sağlıklı olsun da 🙏🏻
Sewo Pelinizm ya çarşamba bana kiz diyecek doktor yada bir dahakine sana erkek diyecek başka yolu yol😂😂
Pelinizm Sewo Bakalım artık göreceğizzzz😂😂😂Bide sağ salim doğsalar da öyle yine konuşsak 🙈ayyyy inş görelim o güzel günleri de
Sewo Ufkumm Canim korkma 2.5 çıkanlar bile varmış sağlıklı çıkmış hepsi .kendini streste sokma bence gayet iyi riskli sayılmaz
Ufkumm Sewo inşallah canım çok sağol doktor tehlikeli dedi ben pazartesi cvs olacağım doktor ısrarla ikili testi de yapalım dedi
Ayazayaz Linnaella ultrason kağıdında yazar aslında ama bilmiyorum benimkinde yazıyordu nt die sağ kenarda yazıyor ama görümceminkinde yazmıyordu bende kalın gördüklerini yazıyorlar heralde dedim 🤷🏼♀️
Sewo Pelinizm bende bende bende valla .hemde uzun süredir hissediyorum tabi etraftakiler mümkün değil gazdır gaz o diyolar .ama ben eminim