Sewo Pelinizm bende bende bende valla .hemde uzun süredir hissediyorum tabi etraftakiler mümkün değil gazdır gaz o diyolar .ama ben eminim
Pelinizm Sewo Günaydın😍 Canım yaaa şimdi uyandım sırtüstü yatarken nasıl hissediyorum o minik kıpırtıları kaç dkdır sırıtıyorum yaaa nasıl mutlu uyandım anlatamam 🙈😍😍😍
Tospik111 Ayazayaz ayrıntılı ultrason benimki ama ikili test dedi doktor bi de kan aldı bende kan sonucunu bekliyorum hende de baya ölçtü birkaç defa en son 2.7 dedi
enfla Sewo amin canım bende iğne kullanıyorum daha önce kimyasal olduğu için önlem amaçlı verdi doktorum. inşaallah bu sefer sağlıkla kucaklarımıza alırız
Linnaella Pelinizm vaşlahi grupta okuyorum hissediyorum diyenle dalga geciyorlar tabi söyle 10. Hafta felan değil yani bende iki 3 gündür gayet hissesdiyorum çok güzel bir duygu
Tospik111 Linnaella benden kan almışlardı bi sorun çıkmadı dedi doktor şimdi1 ay sonra tekrar gel dedi ayrıntılı ultrasonla bakıcak
Pelinizm Linnaella valla ben eminim hele bugün tam anlamıyla hissediyorum 🙈🙏🏻Yüzümde hep bi gülümseme 😇
dml33 Linnaella arada karnımın ici gidiklanio bazen ama o hareket deil sanirim.anlamiorm bn galiba ediosada tekme atana kadar beklicm artik 😀
dml33 Linnaella bi icim gidiklanio oda sirada sanki.bisey kayiyo gibide 20den sonra gercek anlamda hissedersn diyolar bakalim bekliorz az kaldi zaten 20ye😊
Maya311214 Veyselimiz ikili test sonucunda down sendrom riski 1:6578 anne yaşına bağlı down sendrom riski 1:627 düşük risk yazıyor
Linnaella Maya311214 ben Acıklamasını hiç anlamıyorum yarın benım ds çıkacak size atarım bilen yorumlasın randevum taaa 3.de inş seninkide temizdir CNm
Maya311214 Linnaella inşallah çok korkuyorum ama doktorum çok normal dedi ense kalınlığı 3.mm kadar normal seninki 1.7 dedi ama burda herkes 1 filan deyince şaşırdım