Linnaella Huriyemustafa benım 13 haftada ölçtü senin gibi cıkan çok var Dr bişey demediğine göre normaidir
Sewo enfla kan pıhtılaşması varmış şuan kan sulanrici kullanıyorum. Sağol canim. Çok zor birşey Allah kimsenin başına getirmesin
Linnaella Sewo ayy 🙈😊 çıkacak elbet sekerim karnın ole düşünme günde bir maden suyu iç denmişti drum geçen hamıleligimde faydası olmustu benım randevu 3 Ocak’ta Dr yüzde 90 erkek dedi ama ben emin olmadan sevinemedim
Pelinizm Sewo Aynı şeyleri yaşıyoruz normal bunlar bence doktor da bulantıya iyi gelen ilaç verir anca sabretmekten başka çaremiz yok.Bide aynı zamanda uykulu hallerim de geçmişti oda başladı yeniden doyamıyorum uyumalaraaaa😩
Sewo Pelinizm ya hiç kusmuyorum bir kaç kez sabah sarı safra kustum o kadar. O yüzden bulantı ilacı vermez doktor.hem dünya kadar ilacım var bide o eklenmesin .
enfla Sewo amin canım bende iğne kullanıyorum daha önce kimyasal olduğu için önlem amaçlı verdi doktorum. inşaallah bu sefer sağlıkla kucaklarımıza alırız
Sewo Pelinizm Linnaella kızlar ben tatlı nadirde olsa canim çekiyor bazen ama çikolatadan tiksindim. turşu yu çok seviyordum çok yedim ondanda tiksindim
Pelinizm Linnaella Alla allaaa dur kız aklımı karıştırma 😂😂😂 şimdiye kadar hergün sabah safra kustum ama doktor kız dediiii😂😂😂
Linnaella Pelinizm ay ben bilmiyorum ben kusmadım hiç kaynanam ole dedi onun ole oluyormus detaylı yı bekleyelim 🙈☺️
Pelinizm Sewo Hadi bakalım haber ver bana da mutlaka 🙈 Bizde hala alışmaya çalışıyoruz detaylıdan sonra emin olcam ben galiba hep içimde bi his var 🙄 Yine de sağlıklı olsun da 🙏🏻