Linnaella Pelinizm saol CNm bende iyiyim sizi sorayım dedim sevdim sizi ☺️ İnş geçer hemen bulantın benım de belım agriyor
Sewo Linnaella Kız aynen benimde öyle 2. Hamileliğim şaka gibi ama göbeğim çıktı 2 kilo da vermiş olmama rağmen.bulantim var. Senin kaç haftalık benim 14+3 deyim
Linnaella Sewo ben 13+5 im çok şükür bulantım hiç olmadı ama resmen 5 aylık hamıle gibiyim ☺️Gecmıs olsun CNm inş çabuk geçer
Pelinizm Sewo Bende tam sana yazcaktım iki gündür kusmaktan helak oldum ne güzel bitmişti sabah zaten rutin alıştım 🙄 Artık öğlen akşam da bulanıyor midem ve kusuyorum rahatlamak için yeniden başladı valla😩😩😩
Sewo Pelinizm ay bende yazacaktım yemin ederim açtım ki arkadaş in bildirimi gelmiş. Kalp kalbe karşı
Sewo Linnaella ayy benimde kocaman görünüyor okulda öğrenciler anlayacak diye ödüm kopuyor çünkü daha çok erken.zaten erkek lisesindeyim utanıyorum
Pelinizm Linnaella Sanki hiç geçmicek gibi doğumdan sonra bile herşeyden tiksincem gibi geliyor şuan 🙄
Linnaella Pelinizm geçer geçer CNm inş 4. Ayda gever diyorlar ben 3 hamıleligimde de hiç yaşamadım kusma hep merak ediyordum yanı basıma gelmedi demekki kötü birsey
Huriyemustafa Oges benimde 0.74 çıktı. Doktor iyi veya kötü demedi. Seninki bişry dedi mi canım. Çok mu küçük ne 🙉 bilgisi olan varsa yazabilir mi 🤭
Linnaella Sewocnm çok üzüldüm😞 allahım bu kuzunu sana bagıslasin sağ salim kucağına almayı nasıl etsin inşallah
Linnaella Huriyemustafa benım 13 haftada ölçtü senin gibi cıkan çok var Dr bişey demediğine göre normaidir
Pelinizm Sewo Aynı şeyleri yaşıyoruz normal bunlar bence doktor da bulantıya iyi gelen ilaç verir anca sabretmekten başka çaremiz yok.Bide aynı zamanda uykulu hallerim de geçmişti oda başladı yeniden doyamıyorum uyumalaraaaa😩
Linnaella Sewo ayy 🙈😊 çıkacak elbet sekerim karnın ole düşünme günde bir maden suyu iç denmişti drum geçen hamıleligimde faydası olmustu benım randevu 3 Ocak’ta Dr yüzde 90 erkek dedi ama ben emin olmadan sevinemedim