Alahunga Arzu35 Arzu hoca benim.dr kesinlikle gözüm kapalı öneririm ben 30 haftalık hamileyim tesadüf üzerine tanıştım çok ayrıntılı eğer kendi şüphe duyarsa perinatiloga gönderiyor şeker hastasiyim zor saerlarda bebisim bu duruma geldi ve arzu hocayı harfiyen dinledim kesinlikle en ince ayrıntısına kadar anlatıyor ve güzel veriyor
Arzu35 Alahunga canım ben 10 ay gebe kalamadım bu yüzden çok önemli doktorun bilgili ve ilgili olması gerçekten nasıl iyi mi bu konuda
Alahunga Hccrr tinaztepede doğum yapan arkadaşım 4 bin civarı para odemis doğum ücreti ayrı oda ücreti ayrılmış ve odalarını begenmemis
Zeynepkozan omertosvedos bende seyit ibrahim beye randevu aldim ama ilk defa gidicem yani firat beye gercekten guveniyorsaniz ona da baslayabilirim
Ugurbocegi Albatros3501 bende egepole gidiyorum ama mesai saatleri disinda kendi doktorumuzum normal doguma girmemesi beni korkutuyor acikcasi
Albatros3501 Ugurbocegi ben korkmuyorum canm ya çünkü egepolde doğum doktorlarının hiç birine kötü yorum yapıldığını duymadım. Hakkımda hayırlısı olsun dedim😊
Elvn Twinmomtobe bende bu doktra gtmeyi dusunyom canm gttigmdr 22 haftalik olcam sehr disindayim ins bisi demez😊
Alinmavi Hccrr ben ozel sigortaliyim odemedim ama sgk lilara normal dogum da sezeryan da ayni 4000 tl idi. Icinde oda suslemesi, dogum fotografcisi, lohusa serbeti, 10 lu hastane cikisi takimi dahildi.
ozgeya eminem19 canım ben kendim gitmedim ama yakın çevremden Reşat beyle çınarlıda doğum yapan çok yakınım var,hepsi de çok memnun kaldı.
Aysmnv35 eminem19 kürtajım Aslı öztekinde oldu şimdi hamileyim ama Aslı hanım klinik acıyor Doğum u da en yakın arkadaşımın normal yaptırdı
Eminel Arzu35 arzu akar hakkında duyduklarımdan sonra kendisine gitmeye karar verir gibiyim, riskli gebelik ve sezeryan konusunda üstad doktorlarımızdan, sen hiç gittin mi
Alahunga Eminel Arzu hocaya kesinlikle güvenin ben onun sayesinde çocuğuna kavuşacağım ilgili ayrıntılı şüpheli güler yüzlü çok iyi biri.