Eminel Arzu Akar değirmenci yi araştırdıktan sonra yüzde yüz olumlu tavsiyelere ulaşmış bulunmaktayım, karataş ın tüm doktorları çok iyi ama ilk randevumu arzu hanımdan aldım... Giden varsa kendisine yorum alabiliriz
Arzu35 Eminel nasıl bi doktor canım Güleryüzlü ve ilgili mi ve tedavi görmem gerek acaba uygularmı birşey
Arzu35 Alahunga canım ben 10 ay gebe kalamadım bu yüzden çok önemli doktorun bilgili ve ilgili olması gerçekten nasıl iyi mi bu konuda
Eminel Arzu35 henüz gitmedim cnm randevu aldım. ama çok bilgili ödülleri vs oldupunu duydum. Memnun kalmayan yok, artık rüyalarıma giriyordu doktor konusu, abla gibi herkesin yanında olduğunu ve çok canayakın olduğunu biliyorum
Arzu35 Eminel bende bu hafta gidicem randevu almak çok mu zor ben henüz almadım randevü Çarşamba gitmeyi düşünüyorum
Eminel Arzu35 Yok ben yarına aldım randevu 14.15 e, sabahtan filan da var, telefonla arayıp alıosun cnm
melisers Ben Op.Dr.Hasan Ulas Basyurt a gidiyorum. Bayrakli da muayenesi. Cok da memnunum her zaman ilgili guleryuzlu ve anlayisli. Gece kac olursa olsun ulasabiliyorum her zaman donus yaparak inanilmaz bir guven sagliyor. 250 TL muayene ucreti. Dogum icin hastaneyi sececegiz.
Eminel Arzu35 gittim cnm, kesinlikle geç kalma git, sen sormadan herşeyi söylüyor, ilgisi bilisi ile kendisine hayran kaldım, sekreteri filan d o kadar ilgili anlatamam, o kadar çok araştırmama değdi kesinlikle
Arzu35 Eminel canım ben de yarına 11.50 aldım kesinlikle gidicem smylğceklerim sorunlarım belli Zaten inşallah gebe bırakır beni bu ay
Alahunga Eminel Arzu hocaya kesinlikle güvenin ben onun sayesinde çocuğuna kavuşacağım ilgili ayrıntılı şüpheli güler yüzlü çok iyi biri.
Eminel Alahunga evet cnm bugün ilk defa gittim ve on numara ilgili herşeye baktı vs. O bilgisi ve güleryüzlülüğü harika, normal mi olacak nasipse doğum, benim sezeryan olacak da o yğzden merak ediyorum