Ayseguluner Fadimeanne hayırlısı nasılsa öyle olsun canım ya gerisi onemlı değil sağlıklı dogsunlarda yeterkı
Yarenelibol Sinem1912 250 tl alıyor muayene ücreti ama bir alıyor bi almıyor artk az kaldıgı için doğum ücreti 3000 alıyor can hastanesinde yapıcam ben doğumu hastane 2700 alıyormus yılbasndan sonra biraz cıkabilirmiş.🙂 5700 felan oluyor ocakta doğucam inş yükselmez
Sinem1912 Yarenelibol teşekkkür ederim canım çok duydum ismi merak etmiştim. Valla bende ocakta gelsin istiyorum yaş muhabbetine ama zamlancakmış birçok hastane malesef. Hayırlısı artık sağlıkla gelsinlerde
Yarenelibol Sinem1912 aynen bizimkiside baya zamnakncak hem özel doktr hem hastane bilmiyorm nabicaz bi 10 bini bulcak bu gidişle doğumum korkuyorm inş hemen artmaz
Crnn3871 Arzu35 medifema hastanesi Hakan yetimalar kadın Doğum ve jinekoloji onkoloji yan dalı mükemmel bi doktor
zlemzcanzl Hccrr biz 31. Haftamızda tanıştık şuan 38. Hafta buna rağmen ilgili ve takibimi eski doktorumla aynı yapıyor. Çok memnun kaldım.
Hccrr gayecee nasıl bi hekim Aylin hanım biraz Bilgi verir misiniz .hem Tınaztepe hem bu tıpta görev yapıyor doğum zamanınızda diğer hastanede görevdeyse doğuma gelebilecek mi acaba nasıl oluyor bu işler .kafam çok karışık
gayecee Hccrr ikisi aynı hastane :) sadece isimleri değişik hastalarını ona göre ayarlıyor mesela ben çalıştığım için akşam 20.00 randevu veriyor tınaztepe ye hem daha rahat oluyor aylin hanım için nette hep 7/24 doktor diye bahsediyorlar herşeyi açık ve anlaşılır anlatıyor bana ilk soğuk gibi gelmişti ama insana huzur veren bir yapısı var en saçma sorularımı bile ilgiyle dinleyip cevaplıyor
Alahunga Hccrr tinaztepede doğum yapan arkadaşım 4 bin civarı para odemis doğum ücreti ayrı oda ücreti ayrılmış ve odalarını begenmemis
Alinmavi Hccrr ben ozel sigortaliyim odemedim ama sgk lilara normal dogum da sezeryan da ayni 4000 tl idi. Icinde oda suslemesi, dogum fotografcisi, lohusa serbeti, 10 lu hastane cikisi takimi dahildi.