Elif__oztrk engelli diye yaşama hakkı yokmu hocam bı baksanıza insanlara hangisi sağlam herkes bu dünyanın derdine düşmüş Allah sabır versin sizede Allah hayırlı evlatlar nasip etsin 🌹
21+3 Kürtaj 😞
sasha Allah yardımcımız olsun Sabır versin rabbim. O ölürse yaşayamam dediklerimizin ardında arta kalanlarız hepimizde illaki her acının zayıfladığı bir gün var şuan çok ağır ama bir süre sonra daha hafiflemiş olacak Allahın izniyle ❤️🩹
Elif__oztrk yaa gerçekten çok haklısınız ne diyeceğimi bilemiyorum. toplum olarak daha çok yolumuz var üzülerek görüyorum. ama ben sizi çok iyi anlıyorum inanın, o anlamda lütfen kendinizi suçlu hissetmeyin zaten yeterince zor duygular yaşadığınıza eminim. 🙏 allah sabır versin…
Bmerve25 engelli insanların annelerine babalarına bakın bir birde onlara sorun yaşasa mı daha iyi yaşamasa mı.. kuzenim engelli 24 yaşında sürünerek geçiriyor hayatını sonda takılıyor altı bezleniyor her seferinde . Regl oluyor annesi alıyor pedini bunlar kolay şeyler mi kim ister böyle bir hayatı evlat acısı da imtihan söylediğim şeyler de… nefes alıyor oluşu hayatını yaşıyor anlamına gelmiyor ki
Elif__oztrk kuzum benm rabbim sana sabir versin çok cok zor bir durum kimseye kendini anlatmaya calisma buda seni yipratir bol dua et vardir rabbimin bir hayiri bundada sakin isyan etme bu zorluklar gecer biter umarim acin gecmez ama rabbim sabrini verir umudunu kaybetme elbet yine rabbim nasip edicektir sana kuzunda sana séfatçi olsun inşalllah çok cok sabir diliyorum dualarim da seninle rabbim yardimcin olsun
miniskesi Beni anladığın ve bana destek olduğun için teşekkür ederim Allah senden razı olsun 🙏🏻🙏🏻
Elif__oztrk Ah icimi yaktin sana sıkıca sarılmak istedim
Allahım sana bol sabırlar ve güç kuvvet versin 😢❤️
Feyzadilara İyiki varsınız 🌸 Rabbim sağlık sıhhat versin her birimize gerisi hallolur Allahın izniyle ❤️🩹 Ne yaşarsak yaşayalım sınavımız bitmiyor Rabbim düşmanımın başına vermesin böyle bir yükü🥀
sonmel22 sarıldın hissettiiimm🥹🙏🏻
Elif__oztrk dediğim gibi insanlar dünyanın derdine düşmüş siz burada sadece kendi düşüncenizi destekleyen insanları kale aldiniz ben sizin için yazdim o yaşananları çok yanilanlar oldu sadece pişman olup ilerde acı çekmeyin diye yazdım düşünmeniz için sizin kararınız tekrardan Allah sabır versin gönlünüzce olsun herşey iyi geceler
Elif__oztrk amin anlatmak dertlesmek istediginiz zaman yazin burdayiz 😇🤲 bende 3. Gebeligimde bebegimi kayip ettim az cok anliyorum sizi
Elif__oztrk çok hassas bir konu yörük yaparken sizi üzmek istemem.bebek yaşıyorsa neden sonlandırıyorlar.Çok fazla kötü şey söylenen hasta olacak sakat olacak denilen bebeklerin sapasağlam doğduğunu gözlerimle gördüm.sonuna kadar gitseniz olmaz mı?😌
Elif__oztrk ya kaybetmezseniz y
Elif__oztrk Elif yani nasıl seni incitmeden cümle kurabilirim onu düşünüyorum ama inan dediğim gibi çok iyi doktorların bu yaşamaz dedikleri hasta sakat olur dedikleri çocuklar şuan yaşıyor ve gayet sağlıklı.Bebeğinden vazgeçme onun nasibi yoksa zaten doğmayacak ama varsa sebep olma.Daha çok zaman var toparlama ihtimali de çok yüksek bebeğinin.Bebeğinden vazgeçme tevekkül et canım.Allah güven sen.
Elif__oztrk bu hocalık bir iş değil, aklınızı bulandırmayın manevi rahatlık için dua Edin. Her şerde bir hayır vardır. Tıp ne derse o bunada hacı hoca karıştıranların aklı zekalarına inanamıyorum. Bu durumda sizin sağlığınızda önemli. Eğer çocuk doğunca hayatını idame ettiremeyecek acılar çekecekse doktorunuzu dinleyin . İçinizi ferah tutun
Feyzadilara Eksik olmayın 🙏🏻 Ahirette şefaatçiniz olsun inşallah ❤️🥹
Mervegollu Mantığımızla hareket ettik ve zor da olsa eşimle bu kararı aldık Allah kimseye yaşatmasın bu durumu hemen öyle aldıralım bitsin denilecek birşey değil bu 🤷🏼♀️ tabiki son çaremiz buydu buna karar vermek zorundaydık
Elif__oztrk aynı teşhisler benimde bebeğime kondu. Zaten her türlü doğum yapıp bu acıyı yaşayacaksınız . Hala içinizde atan o kalbe kıymayın bence. Benim bebeğim iki hafta yaşadı. Onu ilk gördüğüm an dedim ki . Allahım onun ölümüne ben sebep olsam toprak beni kabul etmezdi. Nasıl bir güzellik bu dedim. İnan o kadar kıymetli ki. Sonrasında minik bir meleğinin olduğunu bilmek çok güzel. Lütfen bir daha düşün. Çok zor bir imtihan çok …. Ama ben sabrettim şimdi bir kaç hafta içinde bir bebeğim daha gelecek. Mükafatım o benim diyorum. Böyle şeylerde böyle akıllar verilmez ama yaşayan birisi olarak söylemek istedim
Elif__oztrk Allah yardımcın olsun cnm
Mervegollu allah allah o zaman anne karnında teşhis konulamamış sendromla doğan bebekleride öldürsünler öyle mi??? Her insan yaşama hakkıyla dünyaya gelir. İnsan çocuk yaparkende bazı şeyleri göze alıp yapmalı. Sonrasında kaza geçirip engellide kalabilir. Yani insan evladı için her şeyi yapar. Sırf karnında diye nasıl böyle bir vahşete içinizi ferah tutun diye yorum yapabiliyorsunuz ben anlamıyorum ya