bebegimhayalim bimuallime hangi sigorta canım bende aynı yaptırdım da Bi kaç bisey sorcam aynı sigortaysa
mombaby_ Aysnrmom bana da Nehir Hanımı tavsiye ettiler şuan aklımda bir tek o var nasıl acaba bir bilginiz var mı gittiniz mi hiç?
Aysnrmom mombaby_ Evet ben nehir hanıma gidiyorum memnunum biraz fazla yoğun bekleme süreleri olabiliyor ama bilgisi ve tecrübesi çok iyi inşallah doğumuda orda yapmak istiyorum
Aleynamihran Aylinovic betül büyükkaya var bir diğeri ise muhammet alimoğlu ikisi arasında kararsızım
duha-543 Merhaba kızlar Tekirdağ da doğum yapan var mı özel yada devlet hastanesi önerdiğiniz doktorları paylaşırsanız çok sevinirim
Hsrt80 Mariaa Sibel aydın çok iyi benide perinotoloji bölümünün Dr takip ediyor normal doğum giriyor mu bilmiyorum Ayşe keleş ve Ayşegül Özen mükemmel çok güzel ilgileniyorlar ikiz olduğum için mi yoksa oyleler mi bilmiyorum
S-evil-85 haftadayım. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Prof. Dr. Mehmet Güney takipliyim. Doktorum güven uyandırdığı ve aşılamamı da kendisi yaptığı için daha önceki özele gitme fikrimden vazgeçtim ve sonuna kadar kendisiyle devam etme kararı aldım. Umarım birkaç haftaya buraya iyi deneyimlerimi yazarım. 🙏
Karan_ nursanyildiz bende Gaziosmanpaşa’da oturuyorum medikalde yapacaktım ama vazgeçtim . Hangi doktora gidiyorsunuz
mervisk Gulmasal Gop Avrasya hastanesinde doğum yapacağım insallah, doktorum Atilla Okur kendisinden gayet memnunum muayenelerimiz cok güzel geçiyor doğum tecrübem henüz yok insallah o da güzel geçer :)
Kullanici4141 Glteyms bence berbat bi hastane bi kere aciline gittim imza atarak geri ayrıldım tabi doktor farkı olur ama doktorun ve hemşirenin tavrı çok kötüydü. O an doğum yapıyor olsaydım onların elinde yapacaktım Allah korusun