Gamzeblg HilalYlmz Silivri Anadolu hastanesinden memnun kaldınız mı peki bende oraya gitmeyi düşünüyorum
HilalYlmz Gamzeblg ben doktorumdan da ekibinden de çok memnun kaldım spinal sezaryen ile doğum yaptım şimdi yine aynısı pilavla nasipse
Aycan1 elifsen mrb bende o hastanede doğum edicem inşallah derya hanıma tamamlayıcı sağlık sigortası ne oluyo acaba ben anlamadım onu k bakmayin hani nasıl yapiliyo ne kadar fiyatı ne zamana kadar 😑
elifsen Aycan1 hamile kalmadan önce doğum teminatlı sigorta yaptırdım ben. Sigorta yaptırdıktan sonra Bir sene içerisinde doğum yaparsanız, sigortanızın türüne göre bazı hastanelerde bedava doğum yapıyorsunuz
bensu_35 umudumsun35 merhaba doktorunuz kim acaba bende ilk 3 ay burcu hanıma gittim orada ama doğum iznine ayrılınca özele geçtim ama doğum anında oraya gitmeyi düşünüyorum
myworldd_ Gulmasal Gebze yüzyıl hastanesinde Koray bey doktorum ilk kızımın doğumu da onda oldu ikinciye de inşallah yine onda
smeyyeav 2512tugbaclk ilk üç ay gönül çimene takipliydim sonra evim anadolu yakasında diye göztepe medical park mehmet ahmet canbaza geçtim iki doktorumdan da memnunum
My-Duru 2512tugbaclk 26 haftalık en başından beri Meral Hanım’a gidiyorum gayet ilgili.Siz hangi doktora gidiyorsunuz?
Umutunelifi93 Busrabusra1 nasip olursa bende orayı düşünüyorum hastane nasıl acaba ilk defa gidicem haftaya daha önce başka yere gidiyordum
Twobabysmom Umutunelifi93 Memnun olmazmıyım ta Avrupa yakasından gidiyorum yanına çok anlayışlı birisi çok anaç bir yapısı var