Sinemyldz53 Ebru3461 merhaba bende çakmak erdem hastanesinde doğum yapmayi düşünüyorum kontrollerede oraya gidiyorum hangi doktoru tercih ediyorsunuz
Ebru3461 Sinemyldz53 Gülçin demirdöven e gidiyorum ben 32 haftalık oldum siz hangi doktora gidiyorsunuz
fizikcianne Damla-suu bandırmada özel bir kliniğe gidiyorum doktorum pembe maviyle anlaşmalı olduğu için doğuma oraya gelicez. O hastanenin doktoru değil o yüzden tanımazsınız
Arzu343434 acarsmom ay Allah korusun ben de Ocak başı doğum yapacağım hiç bunu düşünmemiştim canım umarım öyle bisey olmaz ya
Arzu343434 acarsmom ama zannetmiyorum öze hastanede dünya para ödüyoruz Asistan doktoru veremezler itiraz ederiz
zeynep9898 acarsmom benım daha yenı 2 aylık ılk dogumum ozel duygu hastanesınde oldu normal olarak bıraz endıselıyım acıkcası o hastaneden ebe vb normal dogumda ondan sordum da
Sevim__ Arzu343434 merhaba doçent doktora gidiyorum ben 24.000 diğer doktorlar sanırım 22.000 TL öyle dendi diye hatırlıyorum ama doğum paketi içeriği şeklindeymiş almama gibi bir şansınız yokmuş fiyatta değişiklik olmuyormuş
Arzu343434 Glteyms İlhan varank cok daha iyi bi hastane . Yukarda bi yorum görmüştüm sanki orda doğum yapan yorum vardı memnundu . Zeynep kamil cok kalabalık yıpranırsınız. Ümraniye devlet hastanesi de iyi diyorlar doktorları ilgiliymis
Sehrazatt Busra221 yani bi kaç yorum okumuştum soğuk biri olduğu hakkında bende o yüzden tercih etmedim
Aleynamihran Aylinovic betül büyükkaya var bir diğeri ise muhammet alimoğlu ikisi arasında kararsızım