mkrgln Busra221 evet ben Reyhan Hanımda detaylı ultrasonumu yaptım, öneri üzerine gittim. Aşırı beğendim çok samimi çok tatlı biri, keşke doğuma giriyor olsaydı kesin onda devam ederdim 💝
Sehrazatt Busra221 evet detaylıyı Serdar kaya’ ya yaptırmıştık memnun kaldım kendisinden baya ilgiliydi
trkgleyla Emsey Hospital kurtköy Pınar Gökova çok seviyorum kendisini, Çekmeköy den onun için gidiyorum iyiki tanıdım dünya tatlısı çok mükemmel bir doktor iyiki arkadaslarımın tavsiyesi üzerine gittim tanıdım kendisini 🥹❤️❤️
busraayksll Gulmasal Ankara Yenimahalle devlet hastanesi Ali Koray hocaya gidiyorum baya memnunum doğumda orda yapıyorum sezeryan ihtimalim yüksek doktorum da giriyor doğumlara inşallah herşey yolunda gider ❤️
Umit96 canss_96 canss_96 merhabalarr bende özden hocaya daha yeni gitmeye başladım siz ne kadar zamandır gidiyorsunuz ?
Aleynamihran Gulmasal Bahçelievler Memorialde Yapacağım Ben dış Doktor ile gideceğim ama eğer bilginiz varsa orada çok iyi memnun kaldıgınız bir doktor önenirmisiniz Gulmasal
AL2710 gzdee11 Doğum ücretine nekadar dediler acaba? Ben Tokat Medical parka gidiyorumda 16 bin ile 22bin arası oluyor dediler 😕
Busra221 Sehrazatt teşekkür ederim kaç saat sürdü peki ben o hastanede reyhana hasa gitmeyi düşünüyorum siz onu niye tercih etmediniz sebebi varmı merak ettim
Glteyms Arzu343434 bende eşime Zeynep Kamile gidelim diye ikna etmeye çalışıyorum sizce ilhan varank nasıl bir hastaneye bir bilginiz varmı şuan onların kontrolü altındayım
Arzu343434 Glteyms İlhan varank cok daha iyi bi hastane . Yukarda bi yorum görmüştüm sanki orda doğum yapan yorum vardı memnundu . Zeynep kamil cok kalabalık yıpranırsınız. Ümraniye devlet hastanesi de iyi diyorlar doktorları ilgiliymis
Kullanici4141 Glteyms bence berbat bi hastane bi kere aciline gittim imza atarak geri ayrıldım tabi doktor farkı olur ama doktorun ve hemşirenin tavrı çok kötüydü. O an doğum yapıyor olsaydım onların elinde yapacaktım Allah korusun
Umutunelifi93 Glteyms bnde bazen gidiyorum Kübra hanım var orda çok tatlı güler yüzlü beğeniyorum ama doğumdan sonraki odalar iki kişilik oluyor eşim gelemez gelsede yanda kalan kişinin de gelir vs rahat olamam diye özeli seçiyorum ama aynı imkanlar o hastanede olsa onu seçerdim
Sehrazatt Busra221 yani bi kaç yorum okumuştum soğuk biri olduğu hakkında bende o yüzden tercih etmedim