Different tambirleydi aksine Canan hanımı öneririm çok bilgili bi doktor ve rahat kesinlikle sizi telaşlandırmayan çok soğukkanlı bi doktor. Pendik medipol hastanesini ve canan hanımı öneririm
monarosamommy Gulmasal gemlik devlet hastanesi yada bursa orhangazi atakent özel hastanesinde iki yerde de takipliyim ama daha karar veremedim
aresinannesi1 monarosamommy merhaba yazınızı çok sonra gördüm de nerde doğum yaptınız acaba memnun kaldınız mı
tugcesakzci Altin23 ikisine de gidiyorum ben Lokman hekim sincanda ki en iyi yenidoğan yoğun bakıma sahip hastane ne olur ne olmaz diye tercih ettim bir de teyzem falan hep orda doğum yaptı
tugcesakzci Hilalinhometasarimi hilal hanım uygulamada satış ve reklam yasak yorumunuzu siliyorum bilginiz olsun
CBV06 Gulmasal arkadaşım Yeni doğum yaptı ve çok memnun kaldı Etlik şehir hastanesinden bende dogumu orda yapmayı düşünüyorum benimki dahs çok yeni 7 haftalık
acarsmom zeynep9898 ikinci doğumum ilki özelde olmuştu ikinciside sezeryan olacağı için devlette yapayım dedim doktorlar iyi çokta ilgililer ama doğum sezeryan nasıl olur bilemiyorum 🤔 siz kaç haftaliksiniz
zeynep9898 acarsmom benım daha yenı 2 aylık ılk dogumum ozel duygu hastanesınde oldu normal olarak bıraz endıselıyım acıkcası o hastaneden ebe vb normal dogumda ondan sordum da
Slnaycn 066 bir arkadasim doğum yaptı çok memnun kalmıştı bende pek bilmiyorum doktorum dışarıdan o hastane ile anlaşmalı 🌸