GulKeskin dilaraRecep ağzın bal damlıyor vicdan yapmıştım daha da almak istiyordum hevesimden 😂 en azından fazla değilmiş Ya çok uzulcektim gereksiz diye
GulKeskin Daisy0000 tulumlarında tipleri çok güzel 🥲 Neyse patikli çok degil ya belki rahat giyer 🤷🏻♀️
GulKeskin ZumrasMom_ evet haklısın benim eksiğim alt üst normal takımlar galiba çıkış setlerinden falan baya almışım
GulKeskin kvsr22 yenidoğan ayrı 0-3 ayrı 0-3 lukler 56 cm oluyor Yenidoğan bebek uzun olursa giyemez bende sonradan öğrendim ama almış da bulundum bakalım giyebilecek mi bilmiyorum belki hediye götürürüm
GulKeskin Kbrnrmrt bende öyle düşünüyorum hele bide kis günü kurutmak zor olur kalorifer var ama koca makine calistirmasida var
crazymommy deniz2812 Aynen 3-6 da var tulumların alt üst takımların ve zıbınların arasında , 6-9 bile var bir iki tane
Canann1601 GulKeskin kış bebeği olacak benimki bence az sizinki ben 12 tane alt aldım patikli patiksiz karışık.0-3 ay 10 tane zıbıni var iki tane beş li hastane çıkışı aldım. Yenidoğan üç tane takım var iki tane de peluslu tulum aldım. Üç tane yelek aldım kolsuz 0-3 ay kazağın üstüne giydirmek için. Bence az almışsınız bile
adatuna GulKeskin yok bence anca yeter günde 2-3 kere kıyafet değiştirdiğin olacak yeri gelecek bence şuan için kimseye hediye götürme anca yeter
GulKeskin adatuna evet biliyorum çok sık değişiyor 2. Bebeğim bu ama oğlum yaza denk gelmişti zıbınla geziyordu bu kis bebeği Ya kafam ondan karıştı lazım olur diye diye almışım gibi geldi ama demek ki az bile
KuzeyinAnnesi10 GulKeskin kız yeni doğan 0 3 ay bu kadar az mı aldın abartmamis biraz az tutmuşsun 13 14 tane toplamda yeni doğan 0 3 ay var. 5 6 tane tulum. 2 li 4 tane. 5 li de 3 4 tane var galiba tam adetlerini saymadım canım. Ayrıca tek tayt 4 tane var 3 tane de üst var. Kilotlu çorap 3 tane 10 taneye yakın çorap var. 4 tane müslin aldım. 2 tane de puffy battaniyesi var. 3 6 ay dan 12 aya kadar aldım ben herseyini sormak istediğin varsa sorabilirsin. Gümüş kapak silikon göğüs ucu göğüs pedi de yıkanabilir aldım. Lansihon göğüs kremi. Biberon avent kiwi süt sağma makinesi şarjlı. Wee baby Emzik. Bebek bezi de baby tuco ve sleppy aldım canım ilk aylar için baby tuco aldım 1 ve 3 numara canım. Şuan 26+4 deyim herseyi hazır.
GulKeskin KuzeyinAnnesi10 çok şükür diğer herseyi bende aldım zaten Oğlumdan da vardı biseyler yerdeyim hazır aslında Sadece kıyafette oğlum yazdı kızım kis bebeği olacak o yüzden kararsız kaldım bide heveslenip aldım Dedim gerçekten abartıyor muyum🙈 hayır çünkü daha da alasim var hepsi çok güzel 😂
Rbytkn GulKeskin bana fazla gibi gelmedi anca diye düşünüyorum 10 ar 20 şer tane alanları duydum. Kalırsa yada giydiremediginiz şeyler olursa hediye lik saklarsiniz 🥰
GulKeskin Rbytkn Hey masallah bende o yolda ilerlicem bıraksalar da annemler yeter diyip duruyor 😂 Evet zaten 5 arkadaşımla aynı anda hamileyiz biri erkek diğerleri kız benimkinde kız Onlara götürürüm artık 🙈
Cekilmezbirkiz GulKeskin az olmuş diyebilirim ama ben çoğunlukla 3-6, 6-9, 9-12 aldım çünkü kalıpları küçük ve 5 aylıkken 12 aylık kıyafetleri olabiliyor. Büyük bedenler alın daha çok ben en az 10 takım almışımdır alt üst ve bolca zıbın ve çorap
GulKeskin Cekilmezbirkiz zıbın 6 tane yeni aldım oğlumdan zıbın ve çorap baya var Alt üst takim almadım hastane çıkışları dışında onları alayım bari bi tek e bebek kalıpları küçük geldi bana Lcw falan iyi
YuvarlanamayanPaanda GulKeskin benımde bir oğlan bir kız var küçük kız oluncq pek bişi yok her seferinde bişi almıcqm diyorum 1 takım alıyorum derken baya oldu tutamıyor insan kendini
Merve_vrl GulKeskin Bence çok az almışsınız..Benim bebeğim 11 günlük,bunların neredeyse iki katı fazlası var ama yeniden sipariş verdim daha dün😂 Hiçbir şekilde yetmez çünkü hem çok çabuk kirletiyorlar hem de şimdi kısa giriyoruz daha kalın kıyafetler de almalısınız bence.
GulKeskin Merve_vrl çoğunu kalın aldım Kasım sonu benim doğum nasipse Ama dis giyim gibi peluş şeylerden de alayım ben herkes az demiş çünkü oğlumdan var biseyler daha ama dayanamıyorum kızıma 😅