GulKeskin Kimine gore Abartmış da olabilirim biraz hevesime yenik düştüm galiba ama eksik var mi bilemedim yada fazlaysa hediye mi götürsem çevremde 3 kişi daha doğum yapacak … 0-1 ay 2 tane 5 Li hastane çıkışı Yenidoğan(50cm) 2 adet patikli tulum 0-3 ay 3 tane 5 Li hastane çıkışı (2 si süslü rahat olur mu bilemedim foto çekimi icin almıştım) 3-6 ay 3 tane patikli tulum 3-6 ay 4 tane patiksiz tulum Bide hep tulum almışım 3-6 aylık alt üst takım alsam mi 0-3 aylıktan da 1 tane rahat kıyafet var ek yapsam mi bilemedim napmisim anlamadım oğlandan sonra kızım olacak diye gördüğümü almışım gibi 😂
YuvarlanamayanPaanda GulKeskin genel olarak aldıysan anca benım 3. Bebe olmasına rağmen 7 tulum 8 9 alt üst takım var kı daha fazlador belki hevesle alıdım kullanılıyor hepside ama hastaneye koymak için fazla
funnymummy GulKeskin bana öyle çok gelmedi aksine az geldi patikli tulumlar çok kullanışlı bence uyurken hep onları giydiriyorum çok nadir 2 li takım kullanıyorum
Daisy0000 GulKeskin Ben tulumla asla rahat edemedim,aldığım tulumlar öylece duruyor, alt üst takım kullanmak daha konforlu geldi bana
GulKeskin YuvarlanamayanPaanda benimde 2. Biri oğlan biri kız oğlandan kalanlarda var tabi ama kız olunca tutamadım kendimi ama azmış çok sevindim Ya çünkü daha da almak istiyorum 😂🙈
Aysnk Yenidoğan 50 cm tulum lari hediye gotueebilirsin bence direk çünkü zaten çocuk 50 51 cm dogucak 2 hafta ya giyicek ya giymicek
kvsr22 Aysnk Peki bazı bebekler 53 cm doğuyor ,hep 50 cm yazıyor yenidoğanlarda.Kafam karıştı valla ,bebek uzun doğarsa yeni doğanlara nasıl sığacak
GulKeskin Aysnk oğlum 49 cm doğmuştu kızım da öyle doğsa en fazla 2 hafta dediğin gibi Ama cokda güzeller 😂 neyse en azından bir tanesini eleyeyim ben yerine 0-3 bakayım
GulKeskin funnymummy ay sevindim valla gereksiz alışveriş yapmışım gibi gelmişti vicdan yapmıştım Tulumlar bide çok tatlı oluyor gerçekten beli falanda açılmıyor ☺️
crazymommy Bana baya az geldi. 10 lu hastane çıkışı 3 tane 5 li hastane çıkışı 7 tane Alt üst takım 2 tane peluş tulum 7 tane normal tulum 10 tane zıbın (uzun kol kısa kol karışık) Ben bunları aldım.
kvsr22 crazymommy Hastane çıkışlarını neden o kadar aldınız merak ettim ,ben 5 Li aldım bi de 10 lu düşünüyorum
GulKeskin crazymommy hastane çıkışı çok olmuş benim ozaman size göre ben en iyisi alt üst takim bakayım
GulKeskin dilaraRecep ağzın bal damlıyor vicdan yapmıştım daha da almak istiyordum hevesimden 😂 en azından fazla değilmiş Ya çok uzulcektim gereksiz diye
GulKeskin Daisy0000 tulumlarında tipleri çok güzel 🥲 Neyse patikli çok degil ya belki rahat giyer 🤷🏻♀️
ZumrasMom_ GulKeskin bence alt üst 2li de alman lazım. Ben toplamda ilk 6 ay için 10 lu hastane çıkışı 5 li hastane çıkışı 2 tane 3 tane patikli ikili takımlar 6 7 tane ikili takım 8 tane tulum patikli patiksiz Hepsini ben almadim hediye gelende oldu şimdiden
GulKeskin ZumrasMom_ evet haklısın benim eksiğim alt üst normal takımlar galiba çıkış setlerinden falan baya almışım
GulKeskin kvsr22 yenidoğan ayrı 0-3 ayrı 0-3 lukler 56 cm oluyor Yenidoğan bebek uzun olursa giyemez bende sonradan öğrendim ama almış da bulundum bakalım giyebilecek mi bilmiyorum belki hediye götürürüm
crazymommy kvsr22 Çok çok beğendim aralarında kararsız kaldım ilk bebeğim dayanamadım aldım 🫣 İlk günlerde onları giydiricem yıkayıp yıkayıp , üstüne olmayana kadar. En kötü bidaha çocuğum olursa ona da giydiririm diye düşündüm. Renkleri kıza da erkeğe de olacak renkler çünkü
Kbrnrmrt Bebekler fazla giyemiyor büyüyor evet ama yıkaması, kuruması var. Bebek kıyafetleri ayrı yıkandığından biraz beklemesi var. Kurutma makinesi yoksa kuruması çok zor. Hiç almayacağınıza biraz büyük alabilirsiniz hemen büyüyorlar zaten.
GulKeskin Kbrnrmrt bende öyle düşünüyorum hele bide kis günü kurutmak zor olur kalorifer var ama koca makine calistirmasida var
adatuna GulKeskin yok bence anca yeter günde 2-3 kere kıyafet değiştirdiğin olacak yeri gelecek bence şuan için kimseye hediye götürme anca yeter
YuvarlanamayanPaanda GulKeskin benımde bir oğlan bir kız var küçük kız oluncq pek bişi yok her seferinde bişi almıcqm diyorum 1 takım alıyorum derken baya oldu tutamıyor insan kendini
vanilyali99 Kizlar ben doğurdum tulum alın bolca o kadar rahat ki bir de erkek bebekse kaka çiş cok yapıyor bol alın biz üçüncü gün e bebege gttik mecburen