GulKeskin adatuna evet biliyorum çok sık değişiyor 2. Bebeğim bu ama oğlum yaza denk gelmişti zıbınla geziyordu bu kis bebeği Ya kafam ondan karıştı lazım olur diye diye almışım gibi geldi ama demek ki az bile
GulKeskin fizikcianne anamlar falan çevremdekiler yeter yeter diyip duruyorlar bende vicdan yaptım gereksiz mi alıyorum diye 😂
GulKeskin KuzeyinAnnesi10 çok şükür diğer herseyi bende aldım zaten Oğlumdan da vardı biseyler yerdeyim hazır aslında Sadece kıyafette oğlum yazdı kızım kis bebeği olacak o yüzden kararsız kaldım bide heveslenip aldım Dedim gerçekten abartıyor muyum🙈 hayır çünkü daha da alasim var hepsi çok güzel 😂
GulKeskin Rbytkn Hey masallah bende o yolda ilerlicem bıraksalar da annemler yeter diyip duruyor 😂 Evet zaten 5 arkadaşımla aynı anda hamileyiz biri erkek diğerleri kız benimkinde kız Onlara götürürüm artık 🙈
GulKeskin Cekilmezbirkiz zıbın 6 tane yeni aldım oğlumdan zıbın ve çorap baya var Alt üst takim almadım hastane çıkışları dışında onları alayım bari bi tek e bebek kalıpları küçük geldi bana Lcw falan iyi
GulKeskin Merve_vrl çoğunu kalın aldım Kasım sonu benim doğum nasipse Ama dis giyim gibi peluş şeylerden de alayım ben herkes az demiş çünkü oğlumdan var biseyler daha ama dayanamıyorum kızıma 😅
Merve_vrl GulKeskin iyi yapmışsınız,şimdiden Rabbim kurtarsin🌺 kalın battaniye falan da alın bence madem Kasım’da dogumunuz. Peluş battaniyeler oluyor puffy battaniye deniyor,çok güzeller. Naçizane tavsiyem 🥰