Civci Bu Kızlar ben aşılama ile gebe kaldım Kasım 19 aşılama yapıldı şuan 5+1 olduk bu gün kese göründü doktor kese küçük dedi sizce sorun mu beta 6186
_eda8 Eltchr rabbim birdaha nasip etsin canim benim , üzüldüm gercekten 😔 Rabbim kucagını boş bırakmasın
Gunesdlan Civci yok ama aramızda sanırım 5 gün var senin nasıl 5+1 belkide küçük ondan mı görmediler canım bende çarşamba günü gideceğim
Burcak61 7+3 üz bizde doktor ultrasonda göstermese ve göğsüm acımasa hamile olduğumu anlamam gerçekten 😂
Elifffcik67 Burcak61 ben de 7+3 üm hatta bugün az önce kalp atışlarını duydum ama benim ufaklık kendini hissettirio bulantılar halsizlik uyku iştahsızlık bulantılar bulantılar bulantılar☹️
Sedefcann Servet benimle ayni gün pazar gününüz kalp atisini dinledik. Yalniz benim cok bulantim basladi sizde durum nedir
Selindikci35 7+5 bizde 24 temmuz geliyoruz Allahin izniyle..Allah herkese guc kuvvet versin arkadaslar
misiszachk Bizde bugün 9+1 olduk 15 Temmuz tahmini doğum günümüz 🙏🏻 Bugün anneanneye gidiyoruz Eskişehir’e
Aslannnn misiszachk canim eskişehire arabayla mi otobüs veya uçakla mi gideceksin bende uçak yolculuğu yapmak istiyorum bizde gaziantebe anneanneye gitmek istiyoruz da doktorun sana bu konuda bisey söyledi mi